• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Juz zalatwilam czesc zaświadczeń... Jutro mamy dwie wizyty i w poniedziałek kolejna. Trzy zaświadczenia juz będą...

Co do piersi to mi cieknie z nich. A bola jak to przed @... Ja mam w czwartek wizytę. I usg.

Bar bra ja mam za darmo wypłaty z każdego bankomatu :)
Fanti tapeta gustowna :D ja wcześniej miałam kamień na ścianie... i tyle kurzu się w nim zbierało ze takim oto sposobem nie pozwoliłam tutaj kłaść :D
Lewusek będzie Oki ! Zrobią pomiary i pełen lajcik[emoji14]mi gin powiedział ze tę wymiary jakie podaje są ,orientacyjne'i mam nie brać ich aż tak do serca :D
Mój na pytanie o wagę powiedział ,Paulinka mówię Ci ze jest duża ' :D i nic ma nic niepokojącego ciaza jest prawidlowa i nie panikuj[emoji14]bo mi tu jeszcze urodzisz a odbieranie porodu w ,tym' gabinecie nie jest moim marzeniem! Taki dowcipnis jeden[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam też ubezpieczenie i mój ma z roboty w pzu nie wiem ma wariant od urodzenia dziecka to nie wiem czy dostanie bo mi mówi ALE JA TO NIE URODZE tylko Ty :D
Serduszko trzymam kciuki żeby wszystko było pomyślnie! :*

Ja pozalatwialam wróciłam do domu szybkie zakupy z moim ukochanym! On robi obiad dzisiaj bo mi coś brzuch twardnieje :D mielone ziemniaki i buraczki bo już miałam taką ochotę! A i poodkurzalam szybko bo piachu pełno! :D
Plany na dzisiaj moje jem obiad idę się przespac bo ledwo na oczy widzę później mój przynosi worki sortuje ubranka które chce na później a które nie resztę oddamy komuś komu się naprawdę przydadza i puszczę pranie małej bo mam tam parę jeszcze do wyprania[emoji14]dzisiaj rano bym ubila lusterko od radiowozu i skasowana drzwiami policjanta hahahahaa

Młoda PKO i ING na razie wprowadziły opłaty ja do tej pory też miałam za darmo z każdego bankomatu ale ma się to zmienić powoli w każdym banku :(
Ja przysnelam na 2 godz a teraz zabieram się za zapisanie ziemniaczana :) na obiadek bo nie mam pomysłu na nic innego :)
Serduszko dasz radę twarda babka z ciebie kciuki za operację a dzidzia niech siedzi i czeka grzecznie :)

Hej ja już po dzisiejszej wizycie...
Lekarz stwierdził, że łożyskiem mam się nie przejmować, bo przepływy są ok. Powiedział też, że bedzie cc i datę mamy ustalić na następnej wizycie 01.03.....
Teraz co tydzień mam jeździć na ktg a 24.02 usg i badania na hiv, paciorkowce, antygeny itp.

Prawdę powiedziawszy trochę się uspokoiłam, bo zaczynałam już dygać przed porodem sn ;)

reklama
Alia a jakie wskazania do cc? Bo nie pamietam :p. Dobrze!ze wszystko ok. Zazdroszcze Wam tych badan. Chyba bylabym spokojniejsza jakby mi zrobil tez.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry