• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Przepraszam dziewczyny że się nie odzywam ale staram się wyleczyć z choroby. Nie mam siły nawet wstać z łóżka. Na dodatek przez to przeziębienie cukry mi szaleją i cały czas bym spała. Odniosę się do Lewuska. Czy lekarza martwiły te pomiary bo na moje oko tylko główka większa. W pierwszej ciąży miałam podobnie i z synem wszystko jest ok.
Lewusek niczym się nie martw zrobią pomiary i będzie ok sprzęty się też różnią od siebie więc nie martw się na zapas kochana :*
Wymiary od poczatku ciazy sa wieksze .Ciąża niby o tydzien starsza .Moj niemiecki jest jeszcze slaby jesli chodzi o zwroty medyczne .
Mierzyl 2 razy i powiedzial ze maluszek jest duzy . Przez to tetno mam miec zero stresu a teraz do 18 go chyba mi wogole wybije ...

reklama
Czyli lekarz nie widzi jakiś nieprawidłowości. Dziewczyno to czym ty się martwisz? Twoj synek jest poprostu większy i to od samego początku. Lewusek uspokój się dzieci są różne twój akurat jest większy mój to typowy średniak.

Pytałam go czy wszystko oki to wzruszyl ramionami i powiedzial ze jest duzy i trzeba skonsultować ten termin ...
Wogole dzis nie wyspana jestem.
Wczoraj najadlam sie paczkow i w nocy mialam taka zgage ze omalo sie nie udusilam bo soki zoladkowe az w gardle mialam.Gdybym spala na plecach to niewiem ... Tak sie ksztusilam ze az siku zrobilam ...ehh
Ta ciaza daje mi popalic ostro .

Alia mi jeszcze nie mierzyli blizny po cc. To sie mierzy przed samym porodem. Teraz to jeszcze za szybko. Kurde,dostalam kase dzis za ten szpital z pzu,ale liczylam na wiecej a tylko 30 zl za jeden dzien wyszlo :/. Moj mnie jeszcze wkurza,bo mi ględzi!ze wiecznie cos dla dziecka kupuje (dzis 3 paczki przyszly) ale co ja moge na to poradzic,ze chyba mam ten syndrom wicia gniazda czy cos? Nie moge sie powstrzymac przed kupowaniem :p

Ja mam to samo ;) Ciagle cos kupuje ale widze ze moj juz tez widzi ze zbliza sie wielkimi krokami wszystko i chce jutro przemeblowywac zeby bylo lozeczko gdzie dac.

U nas jest 50 zl za dzien.A za urodzenie dziecka jak patrzylam to 1300 zl.Skladalam wniosek w czwartek w pracy a wczoraj przelew dostalam :)

Lewusek musi byc dobrze. A wymiary poszczegolnych czesci ciala zazwyczaj sa różne. Spokojnie czekaj do kolejnej wizyty.
Fanti tapeta bardzo fajna. a jakie plany na dzis w remontach?
Udanych wizyt mamuśki! !!

Lewusek nic sie nie martw, lekarza nie zmartwilo to wszystko jest okej ;)

Bursztynek widze jak burza idziesz z remontem :p pochwal sie pokoikiem Zuzy jak bedzie gotowy :)

Mój pracuje od marca, ale prywatnie, więc też nici- no chyba, że się mile zaskoczymy, bo to jego kolega. Wczoraj m dzwonił, że auto mamy bo właśnie chciał sprzedać a kupić nowe i 2 tys. zszedł z ceny, tylko dlatego, że my go bierzemy.

reklama
Nio... to posiedzialam dwie godziny na dusznym, szpitalnym korytarzu i wróciłam do domu. Przyszła moja lekarka i pow, że mają dużo przyjęć i muszą zrobić jeszcze 2 ktg... a była już godz 11 a ja czekałam od godz 9... pogadalam z nią, że nie ma skurczy, dobrze sue czuje, ruchy też i w piątek z rana idę tylko na usg sprawdzić tę moje wody....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry