• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2016

Poczytalam Was trochę....
Bar myślałam ze będzie dużo gorzej. Że też nie bede nawet w stanie myśleć o Tel a co dopiero o bb.... Ale szczere... Jest świetnie biorąc pod uwagę ze mam skurcze co 2 min :)
Wszystko naturalnie bez oxy.... Dostałam tylko czopki do tej pory i antybiotyk bo nie miałam gbs-a...
Bursztynek no bez czopa łatwiej o infekcje. Bo czop chroni właśnie przed infekcjami....

Isia wody troche możesz ... Jak Ty będziesz cieta ja juz nie będę pamiętać tego bólu,którego narazie nie czuje hahaha....

reklama
A i Isia jutro jedzie na ciecie !!
Aaaa, ale to szybko zlecialo :)
Najwieksza tajemnica to Twoje dziecie w srodku ! Wszystkie ciotki chca wiedziec co tam miedzy nozkami sie kryje :P
Kciuki za jutro !!! :)

No Serduszko to i tak chyba dobrze idzie jak 5 cm już pół godziny temu :D faktycznie taki fajny ten tens? Ehh szkoda, że nie mogę naturalnie urodzić, bardzo się boję tej cesarki, że będę czuła jak mi tam flaki przewracają, i tego bólu po. Dalej mnie biegunka męczy :/ cholerstwo

Ja też już nie śpię.... kręcilam się w łóżku z 30 minut po czym się poddalam i wzięłam telefon do ręki ;)
Głowa nadal mnie boli jak diabli :/ Miałam jednak wziąć tą drugą tabletkę na noc a ja stwierdziłam, że na koniec nie będę dziecka truc...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry