reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
To bardzo współczuję:(
Większy od pęcherzyka, wymiarów niestety mi nie podawał, ale faktycznie widocznie mniejszy jest, więc jestem dobrej myśli :) No leżeć będę, ale w szpitalu myślałam że umrę. Nic nie robiłam. Tylko leżałam, nawet nie mogłam z laptopa korzystać. Już nie wspomnę, że nie tylko się nie ruszam ale i jem na potęgę. Normalnie nie jestem w stanie opisać mojego głodu. Dziura bez dna...

Z USG powiedział że 7-8 tydzień, zbyt precyzyjny nie był, bo przejął się krwiakiem. Nawet nie wyznaczył póki co terminu porodu.
Ej, ja miałam w tamtej ciąży to samo!! Tak strasznie głodna byłam, jadłam za dwie lub trzy osoby, dosłownie podwójne porcje niż zawsze i leżałam... strasznie przytyłam. Teraz mam normalny apetyt jak bez ciąży. Na szczęście :D nie jem za dwoje i nie czuje takiego głodu. Ciekawe czy krwiak miał na to wpływ.

Ktoś tu pytał o bankowanie krwi pepowinowej. Myśmy z mężem się zdecydowali przy pierwszym porodzie z PBKM. W kolejnych ciazach już nie trzeba bo dużo tego pobrali i jakby rodzeństwo czy nawet my z mężem lub dziadkowie byli chorzy to ta krew może uratować życie. Myśmy zbankowali krew i sznur pepowiny. Liczę że się nie przyda ale jestem spokojniejsza mając to zbankowane. Jeśli będzie możliwość to przy następnym porodzie oddam krew i sznur do banku publicznego. To nie boli ani nie robi szkody matce ani dziecku A jeśli może komuś życie uratować to czemu nie.

Mała.czarna czekamy na jakieś informacje mówiłaś że o 8 będzie już wiadomo, więc podejrzewam że wizyta 7.30 trzymam kciuki
f2w3gov37znp1hsr.png

Dzień dobry kochane. Jak się czujecie? Ja wam powiem że ja od wczoraj mega Energia od 4 na nogach pranie gotowanie wycieczka.. Bóle ustaly już ogarnąłam podwórko przed blokiem haha za 6 dni kończymy wakacje i wracamy do Polski :)

Hej. I znów poniedziałek. Kiedy to się skończy.. [emoji14] chyba sobie jutro wolne wezmę i pojadę na jagody do lasu. Tak mnie tam ciągnie.. :) lubię takie spokojne rodzinne wycieczki. Tylko przed kleszczami trzeba będzie się dobrze zabezpieczyć.

reklama
Kochane wy już wszystkie po wizycie usg? Ja czekam na pierwszą powiem wam szczerze że dni odliczam :) coś możecie polecić na suchość w nosie??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry