Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sobie nie wyobrażam rodzic bez męża, on tak samo. Mysle, ze jak kocha to nie obrzydza go taki widok, szczególnie ze to jego dziecko rodzisz, a wręcz mysle, ze przeżycie tego wspólnie wzmacnia wiez.
![]()
wg OM 6+6 ale wydaje mi się że z USG będzie młodsza bo mam dłuższe cykle więc do OWU mogło dojść koło 1 lipca a OM 12 czerwca ale po cichu liczę że tam już będzie jednak coś pikać !!! <3Ja też nie mogę się doczekaćKochana ktory tydzień?
![]()
![]()
Ja na prawdę oprócz brzuszka żadnych objawów zmęczenie jak porobię więcej.. A tak bez objawów![]()
I dla tego dobrze ze każdy jest inny, bo inaczej byłoby nudno. To czy ktoś jest przy porodzie czy też go niema ogólnie to bez znaczenia, bo urodzić i tak musisz ty a on bólu za ciebie nie weźmie, ważne żeby sami zdecydowali co dla nich jest dobre. Dla mnie jest istotne żeby ktoś był w 1 fazie żeby móc z kimś pogadać żeby nie skupić się na bolu, a przy samym porodzie wolę byc tylko z lekarzami, bo łatwiej mi się skupić nad tym co mam robić.Dokładnie kochana mój mąż będzie powiedział że zapłaci aby być
Wszystko jest mozliwe, ale na Twoim miejscu nie nastawialabym sie, zeby sie nie rozczarowac. Jest jeszcze duzo czasu, zeby zobaczyc serduszko.A jak myślicie u mnie będzie widać serduszko już?
![]()
![]()
Powodzenia i daj znac jak bedziesz juz po!Ja mam na 19:40 JARAM się !![]()
![]()
A jak myślicie u mnie będzie widać serduszko już?
![]()
![]()
Jeżeli suwaczek masz dobrze ustawiony to lepiej się nie nastawiam, może być jeszcze sam pęcherzyk [emoji6] u mnie tydzień później a jeszcze się powstrzymuje z usg [emoji6]A jak myślicie u mnie będzie widać serduszko już?
![]()
![]()