to przymierza się do czworakowaniaCzym jest taczka? Moja od tygodnia podpiera się na rękach, prostuje nogi i buja się na boki albo robi deskęzamiast tego
plus oczywiście buja się na czterech klasycznie od kilku tygodni.
Ja to tak nazywam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to przymierza się do czworakowaniaCzym jest taczka? Moja od tygodnia podpiera się na rękach, prostuje nogi i buja się na boki albo robi deskęzamiast tego
plus oczywiście buja się na czterech klasycznie od kilku tygodni.
Ja myję jeszcze wodą.U nas też zębów brak , a to już 7 miesiąc i tydzień.
I pytanko do tych "zębatych". Myjecie te ząbki pastą?
Ja myję dziąsełka wodą, a ząbki to już pastą?
Pewnie , że ma...A jakieś gryzaczki ma?
O tak tak tak! Dobrze opisaneto przymierza się do czworakowania
Ja to tak nazywampodtrzymuje się rękoma za coś na górze np mam taki puf, na kolana a potem próbuje wstawać prostuje nogi, wypina tyłek i buja się do przodu i tyłu
![]()
O tak tak tak! Dobrze opisane![]()
Kochana się ciesz ze jest taka spokojnaO Matko, jakie sprawne już Wasze smyki.
Czytam z otwartą gębą
Moja nie siedzi jeszcze nawet z podparciem.
Całą ciążę prosiłam o spokojne dziecko, bo jednego "szatana" już miałam. No i się doczekałam
"Uważaj o czym marzysz"![]()
A który ząbek Nastce wychodzi?Kochana się ciesz ze jest taka spokojna
Moja Anastazja jak widziałaś to wulkan energii pod względem ruchowym, ale tak jest grzecznym dzieckiem.
W piątek gadałyśmy o zębach i wyczarowałam ząbkowanie![]()
Prawy dolny się przebija. Jak narazie tylko wszystko pcha do buzi i chce o dziwo wisieć na piersi, no i się mocniej ślini. Oby obyło się bez płaczuA który ząbek Nastce wychodzi?
Rozmawiałyśmy, że to już ostatni dzwonek na zęby, książkowo do 8 miesiąca powinny wyjść.
Czy coś mylimy?
4 tygodnie to jeszcze sporo czasu dla takich maluchów. Liczę, że się jednak wyrobi![]()
No to ewidentnie zęby idą skoro apetytu nie ma. Moja tak samo dzisiaj nie miała apetytu, mniej razy piła z piersi niż zawsze, bo jak ją przystawiałam to się odwracała w drugą stronę i nie chciała. Choć brokula z batatem zjadła i nawet 3 pełne łyżeczki sliwek zjadła, pierwszy raz jadła śliwkiMoja od paru dni nie chce jeść zupek
Kaszkę rano od dwóch dni z 60 ml mleka zje ładnie...owoc też (hit u niej ostatnio to mango z organic gerbera-o dziwo mus a wsuwa aż miło)
A tych zupek nie chce jeść, zaciska usta i nie da rady jej nawet łyżeczki wsunąćMa albo miał ktoś tak jeszcze?
I próbowałam różnych smaków tych dań i przesuwałam czas i nic....
To samo w sytuacji jak chcę jej ostatnio zobaczyć,wymasować dziąsła...zaciska usta i dupa jednym słowem....
Kiedyś Camillie na ząbkowanie to wysysała w 3 sekundy a teraz niby bierze ale zaraz wypluwa i też nie chętnie tego dzioba swojego otwiera...
Dość ,że z niej znowu niejadek się zrobił a jadła już całkiem całkiem to teraz nawet nie da sobie pomóc w dyskomforcie związanym z zębami![]()
ee no to superPewnie , że ma...
mamy grzybka mombella,słonia mombella, taki do chłodzenia w lodówce standardowy...
takiego z dr. brown
takiego też...![]()
Dr BROWN'S GRYZAK FLEXEES ELASTYCZNY Z WYPUSTKAMI
Kup teraz na Allegro.pl za 19,90 zł - Dr BROWN'S GRYZAK FLEXEES ELASTYCZNY Z WYPUSTKAMI (10711066203). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
![]()
GILIGUMS Bezpieczny gryzak KWIATEK LEMON
Kup teraz na Allegro.pl za 17,99 zł - GILIGUMS Bezpieczny gryzak KWIATEK LEMON (10782135431). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!allegro.pl
no i jeszcze mam takie na palec do masowania dziąseł zdr brown![]()