reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

mamy szczęście, że mamy jednego maluszka i możemy poświęcić czas tylko jemu, do tego mamy ciepłą wodę i ogrzewanie i jeszcze te wszystkie gotowe obiadki, deserki. nie pomyślałyśmy o sytuacji gdzie są bliźniaki:o albo kobieta na gospodarstwie. to dopiero jest hardcore
wiesz ilość dzieci zależy od nas samych 😜 ale fakt mojemu koledze urodziły się trojaczki 2 chłopców i dziewczynka hardcore🤪 nikogo do pomocy bo babcie daleko nie ogarniali 😟 ale dzieci są przeurocze teraz już po 3 latka 🥰

reklama
no ja tym bardziej 😂 tyle zabawek a zero pluszaków ale siara była a jeszcze dziewczyna nie no coś Ty nie macie do żłobka dzieci potem zabierają a ja aha 🤔 czułam się niedoczytana...
my też nie mamy pluszaków i mała nie cierpi na tym., na pewno jakieś się jeszcze przypałętają. ale jak zauważyłaś, że spodobało się małemu to po prostu kup mu i nie zamartwiaj się, że wcześniej nie miał. nie wszystko musi mieć od razu👍

mamy szczęście, że mamy jednego maluszka i możemy poświęcić czas tylko jemu, do tego mamy ciepłą wodę i ogrzewanie i jeszcze te wszystkie gotowe obiadki, deserki. nie pomyślałyśmy o sytuacji gdzie są bliźniaki:o albo kobieta na gospodarstwie. to dopiero jest hardcore
Dokładnie, podziwiam rodziców którzy mają bliźniaków. Tutaj jest urwanie głowy

wiesz ilość dzieci zależy od nas samych 😜 ale fakt mojemu koledze urodziły się trojaczki 2 chłopców i dziewczynka hardcore🤪 nikogo do pomocy bo babcie daleko nie ogarniali 😟 ale dzieci są przeurocze teraz już po 3 latka 🥰
Uwierz, po trojaczkach wkładka już by na bank wjechała albo bym kazała zrobić mojemu wazektomie 😂

Nie, to nie jest normalne. Nigdy moja mama na żadne z wnucząt tak nie mówiła a ma ich łącznie 5, oraz teściowa też nigdy tak na wnuki nie mówiła. Twoja teściowa chce dominować po tym co napisałaś i nie, to nie jest niewinne. Też bym się wkurwiła bo są granice. Ja wiem co piszę, przykład: kumpeli mama jej córkę nauczyła np mówić po jej imieniu bo krócej, a później jak młoda miała 2 latka załapała że to nie Ada a mama.
no nasze babcie też nigdy tak nie mówiły i też lampka by mi się zapaliła.
Vaness rób jak ci serce podpowiada, to twoje dziecko i wasz komfort i spokój jest najważniejszy. A twój mąż jest jedynakiem? bo mówiłaś, że wnuk pierwszy

my też nie mamy pluszaków i mała nie cierpi na tym., na pewno jakieś się jeszcze przypałętają. ale jak zauważyłaś, że spodobało się małemu to po prostu kup mu i nie zamartwiaj się, że wcześniej nie miał. nie wszystko musi mieć od razu👍
no właśnie jednego zamówiłam 😂 z lnu żeby mi tutaj nie zbierał badziewia 😜
Zobacz ofertę: Miś lniany przytulanka z lnu Wilberry Link do: Miś lniany przytulanka z lnu Wilberry

ja nie używałam wcześniej ale wyczytałam że będzie najlepszy miałam obiekcje do lidokaina ale przemawia do mnie to że działa miejscowo i że musiałby zjeść cała tubkę żeby zaszkodziło także stwierdziłam żeby się nie męczył. no u nad z górnymi to mylą masakra poliki czerwone, oczy zaczerwienione, temp brak i nic nie dał sobotę wsadzić do buzi nawet butli ze smoczkiem 🙄
No u nas to chyba właśnie górne idą...:(Ja stosuję calgel też z lidokainą ale nie daje sobie ostatnio posmarować bo zamyka buźkę:(Ale byłam dzisiaj u logopedy, też jej masowała ale tylko chwil i powiedziała mi że sama bym nie otwierała gdyby mnie tak bolało🤣
Dokładnie, podziwiam rodziców którzy mają bliźniaków. Tutaj jest urwanie głowy
Hehe ja chciałam bliźniaki:oops:Jak dobrze , że się nie udało🤣
🤣

reklama
no nasze babcie też nigdy tak nie mówiły i też lampka by mi się zapaliła.
Vaness rób jak ci serce podpowiada, to twoje dziecko i wasz komfort i spokój jest najważniejszy. A twój mąż jest jedynakiem? bo mówiłaś, że wnuk pierwszy
Tak jedynakiem i teraz mam wrażenie że teściowa nie wyczerpała swoich pokładów macierzyństwa 🙄 tylko role jej się pomieszały jak czytałam na necie to nie jestem odosobnionym przypadkiem więc to jest pocieszne 😂
są gorsze jedna sobie ubzdurała ponad 60lat że będzie karmić piersią dziecko nawet artykuł powstał gdzieś w USA to jest hardcore😂 tłumaczyła to że wtedy więź jest większa 😂

Do góry