MamM
Fanka BB :)
Wytrzymać muszę 4 tygodnie, jak nie zejdzie to raczej nie mleko uczula, wraca się wtedy do normalniej diety.Tak, cappuccino ze zwykłym mlekiem, tak tęsknię.
Wiem, że to chwilowo więc wytrzymam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wytrzymać muszę 4 tygodnie, jak nie zejdzie to raczej nie mleko uczula, wraca się wtedy do normalniej diety.Tak, cappuccino ze zwykłym mlekiem, tak tęsknię.
Wiem, że to chwilowo więc wytrzymam.
Nie zeszło, tzn. zeszło tak na 5-6 dni i znów policzki czerwone. Tak od września, w kółko. Maści nie stosuję, póki się nie drapie.I nadal nie zeszło, mimo diety no nie?
Jeszcze nie. Byliśmy z dziećmi w parku gigantów i miniatur na Kaszubach i zostało mi jeszcze prawie 1300 do wykorzystania. Miałam jechać do hotelu do koleżanki, żeby to wykorzystać, ale mnie "olewa" więc chyba będę szukać czegoś na 2-3 dni na Kaszubach żeby po prostu uciec z domuDziewczyny, czy wykorzystałyście już bon turystyczny naszych dzieci?
Ja jeszcze nie.
Nie wiem za bardzo jak to zrobić, na weekend do spa bym się wybrała ☺
Syn był na obozie to wykorzystał, a Melania nie. Pewnie nam to przepadnie.
Jak u Was?
Tak nas syn zabrał na wakacje w sierpniu , wszystko wykorzystaliśmy na noclegi. Właśnie wolałam już latem to wykorzystać bo trochę się obawiałam jak to będzie jesienią i zimą z chorobami naszymi i innychDziewczyny, czy wykorzystałyście już bon turystyczny naszych dzieci?
Ja jeszcze nie.
Jak u Was?
to ja teraz cały czas na diecie jestem
polecam Jogurt planton, a jak ktoś nie lubi mięsa i półprodukty to górne Vivera sznycel wymiata![]()
No my też jeszcze nie wykorzystaliśmy....mam plan wykorzystać w ostatniej chwili chociaż nie wiem czy to też dobry pomysł bo pewnie ferie będą i z dostępnością średnio ale chciałam żeby była ciut większa i bardziej kumata...może uda się wtedy "gdzieś" dojechać dalejDziewczyny, czy wykorzystałyście już bon turystyczny naszych dzieci?
Ja jeszcze nie.
Jak u Was?
Tak, córka nam opłaciła za to nocleg w Sopocie :-)Dziewczyny, czy wykorzystałyście już bon turystyczny naszych dzieci?
Ja jeszcze nie.
Jak u Was?
Ale któryś z tych składników jest dla niej całkiem nowy?Kurcze a my tak wczoraj dyskutowałyśmy o tej alergii itd...a moja dzisiaj rano zesypana....na plecach taka "kaszka" na dekolcie i rączkach plamy czerwone...fuck...i pytanie od czego?
Wczoraj z nowych rzeczy dostała mus jabłko-gruszka-dynia więc może od dyni bo dawno jej nie było u nas w menu?
Nie przypuszczałam ,że rozszerzanie diety jest tak skomplikowane![]()
No selera w takiej ilości to chyba nie jadła bo czytam zawsze etykiety żeby nie było masła itp...Ale któryś z tych składników jest dla niej całkiem nowy?
to chyba od mojego jej przeszłobo dzisiaj rano patrzę a mój ładny mało plamek , na głowie brak zadrapań i ropy i już sobie pomyślałam że wystarczy tu obgadać dziecko i od razu mija
ale ze mnie to kiepski obserwator ja to o wszystko podejrzewam od razu mleko i azs
Hmmm a parę dni temu miał taką wysypkę w zgięciu rączki