reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Niby tak z jednej strony się zgadzam. Z drugiej takie miejsca mogą swędzieć albo sprawiać inny dyskomfort maluchom, to skoro działa, czemu nie używać.
Oczywiście że używać ja nie mówię że nie chodzi mi o ciągłe zmiany i kupowanie kolejnych bo może pomogą ja mam już mnóstwo takich kosmetyków bo komuś pomogły a w fazie zaostrzenia choroby wszystko działa podobnie , przynajmniej u nas.

reklama
Nam instruktorka przy starszej córce mówiła, że najlepiej oswajać dziecko z pływaniem tak do 9 m-ca, bo potem dzieci już nie chcą, żeby je zanurzać. My chodziliśmy ze starszą odkąd skończyła 5 m-cy, chodziliśmy przez kolejne 5 miesięcy aż do lockdownu i potem już odpuściliśmy. Poszliśmy jak miala 17 m-cy i już się boi zanurzać, tak jakby wszystko zapomniała...
qrcze, w szkole powinien być obowiązkowy basen, wszystkie dzieci (a potem dorośli) powinny umieć pływać.

Oj, za Nastką to nie ma szans, nie nadąży.
Dziewczyny, my z Mary planujemy kolejne spotkanko dziewczynek. Może ktoś dołączy?🙂 Milenka, Ty masz blisko 🙂
Kusicie ale ja mam przeszło 100 km do Bydgoszczy 😅ale wiem że na pewno warto😉a od które strony Bydgoszczy Ty mieszkasz? Gdzie się wogole spotykacie?

qrcze, w szkole powinien być obowiązkowy basen, wszystkie dzieci (a potem dorośli) powinny umieć pływać.
Dokładnie. Mój starszy syn bardzo bal się wody. Jak w 3 klasie miał basen to strasznie to przeżywał a jeszcze babka od basenu uczyła tak nurkowac, że na siłę zanurzała głowę pod wodę 🤬 Wypisałam go z basenu ze szkoły i zapisałam prywatnie. Nauczył się świetnie pływać i do dziś uwielbia😁 Rzeczywiście warto jak najwcześniej oswajać dziecko z wodą i fajnie pochodzić na basen. Ja na razie odpuszczam niestety bo boje się o tę biedna pupę po ropniu....🥴

reklama
Do góry