MamM
Fanka BB :)
Tak, zdecydowanie moja mi rośnie na bohaterkę drugiego planu. Podpatruje Anastazję z taką ciekawością zawszePrzyjedziemy następnym razem do Ciebie to Anastazja ośmieli Melanie aby cudować![]()
No, ale wzorce ma dobre
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, zdecydowanie moja mi rośnie na bohaterkę drugiego planu. Podpatruje Anastazję z taką ciekawością zawszePrzyjedziemy następnym razem do Ciebie to Anastazja ośmieli Melanie aby cudować![]()
My też trochę po 6 wstaliśmy a drzemka o 11 i na tym koniecJest prawie 8 a my idziemy już na pierwszą drzemkęMała wstała o 6
I tak codziennie.. Wy pewnie dopiero wstajecie
Kto z nami od 6 nie śpi?
Edit: Drzemka trwała 15 minuta chciałam z nią pospać i się wyspać
![]()
W zeszłym roku to się na nic innego nie chorowało niż covidWłaśnie przed chwilą był reportaż w Dzień dobry TVN o RSV.
W zeszłym roku nie było zakazen bo były lockdowny, i teraz temu ten wirus szaleje ze zdwojoną siłą.
Moja jadła już 3 razy w naleśnikach i placuszkach z jabłkamiJa właśnie też mam ten sam stres związany z jajkiem ale do zupki już dałam żółtko ale z tym białkiem to się cykam![]()
Czekam aż młoda zaśnie, na bardzo szybkie siku skaczę jak malutką zabawia Dobrusia, albo zostawiam ją na macie i mam otwarte drzwi do łazienki, a w sumie mała z maty mnie widzi.Dziewczyny, jak Wy, że tak to nazwę, ogarniacie higienę osobistą?
Nie mam kojca i łóżeczka więc Melania wszędzie ze mną, muszę mieć ją na oku.
Jak biorę kąpiel to leży na podłodze w łazience lub w wejściu.
Boje się ją zostawić gdzieś.
Nawet jakbym się nie bała to ona po max 5 minutach woła, bo nie widzi człowieka.
Sama w domu całe dnie i wieczory jestem.
Jak sobie z tym radzicie, czy któraś z Was ma tak jak ja z tymi pobytami w łazience?
W sumie mnie to śmieszy, nie męczy ☺
To wszędzie można podłapać. W sklepie choćby.Jak myślicie gdzie to podłapali?
Dużo, dużo zdrówka. Trzymajcie się.
Strasznie Wam współczuję tej sytuacji![]()
Kurde, u nas był, dzieci w przedszkolu chorowały równo w lutym/marcu, u nas w przedszkolu była epidemia.Właśnie przed chwilą był reportaż w Dzień dobry TVN o RSV.
W zeszłym roku nie było zakazen bo były lockdowny, i teraz temu ten wirus szaleje ze zdwojoną siłą.
Ale pięknie  można patrzeć i patrzeć...A my pozdrawiamy ze spacerku
Fakt faktem wróciliśmy już jakiś czas temu
ps. Zobaczcie te rzęsy
Zobacz załącznik 1328182
Zobacz załącznik 1328183
Zobacz załącznik 1328186
Miło to słyszeć, krążą takie słuchy, że mało kto lubi RadomAle fajnie. Mój brat wyemigrował z Torunia do Radomia. Mieszka tam już 8lat. Lubię to miasto![]()
Patii, piękna, taka dziweczęca, ale Ci się zdjęcia udały.A my pozdrawiamy ze spacerku
Fakt faktem wróciliśmy już jakiś czas temu
ps. Zobaczcie te rzęsy
Zobacz załącznik 1328182
Zobacz załącznik 1328183
Zobacz załącznik 1328186
To tak jak Bydgoszcz w której teraz mieszkamMiło to słyszeć, krążą takie słuchy, że mało kto lubi Radom![]()
Z chytrą babą z Radomia i nieszczęsnym lotniskiemmatko Toruń zamienić na Radom nigdy!
ale wiadomka każdy lubi co innego
kiedyś jak jeszcze oglądałam TV z 15 lat temu pokazywali w faktach jak goście wyrwali bankomat i wieźli na taczce na złom wpadli bo zarejestrowała ich kamera na rondzie
z tym mi się kojarzy Radom no i jeszcze ze znienawidzonym rondem Kozienickim![]()