Niedługo mama
Fanka BB :)
Dziewczyny, które zauważyły nie tolerancję marchewki u swoich maluszków jak to się u Was objawiało? Tylko Wysypka czy kupy też jakieś dziwne były? Bo coś u nas niejasnego po zjedzeniu samej marchewki 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A robiłaś kiedyś badanie amh albo ten lekarz Ci sugerował ? Na polepszenie gospodarki hormonalnej brałam kiedyś ovarin , podobno dobryNa chwilę obecną czekamy na zejście z KP, bo im mniej będę karmić to też organizm zacznie się budzić do życia, bo obecnie u mnie kaplica. Tak, będziemy monitorować cykle jak to tam będzie wyglądać. Ogółem od 8 miesiąca Nastka będzie dostawała już 4 posiłki dziennie, to i mniej będę karmić, najlepiej by dla nas było zacząć od nowego roku. Ale lekarz zalecił się pospieszyć z planowaniem rodziny bo z roku na rok niestety szanse na poczęcie już u mnie będą malały. Wiem że mam szanse, lecz gdy znów wszystko się będzie przeciągać dłuugo to odpuszczę. Z Anastazją 1,5 roku zeszło bez świadomości że mam PCOS, teraz chociaż coś wiem.
Nikt mi nigdy nic nie zasugerował dopiero ten lekarz. A coś mnie przypadkiem tknęło by iść się zbadaćA robiłaś kiedyś badanie amh albo ten lekarz Ci sugerował ? Na polepszenie gospodarki hormonalnej brałam kiedyś ovarin , podobno dobry![]()
Wysokie amh (rezerwa jajnikowa) może świadczyć o pcos. Może warto sobie kiedyś przy okazji zbadaćNikt mi nigdy nic nie zasugerował dopiero ten lekarz. A coś mnie przypadkiem tknęło by iść się zbadać
U nas po surowej ( korzeń obrany cały sobie lizała) miała czerwoną buzię. Nie miała wysypki i miała normalne stolce. Tak jak alergia kontaktowa to wyglądało.Dziewczyny, które zauważyły nie tolerancję marchewki u swoich maluszków jak to się u Was objawiało? Tylko Wysypka czy kupy też jakieś dziwne były? Bo coś u nas niejasnego po zjedzeniu samej marchewki![]()
Masakra lepiej późno niż wcale!Ja wczoraj zmieniłam zdanie o ginekologu na NFZ. Nikt u mnie nie widział PCOS, miałam przecież problemy z zajściem w ciążę, i od lat zmagam się z bolesnymi miesiączkami, lekarz wczoraj trzymał mnie godzinę i wszystko mi tłumaczył. Rozważamy z mężem teraz starania o następną ciążę bo może być hardcore. Jeżeli nie uda nam się do 2 lat, rezygnujemy. Mamy chociaż jedno dziecko więc to jest sukces.
Masakra lepiej późno niż wcale!
Tak jak mówisz dobrze, że chociaż jedno ale też dobrze, że macie szanse
my już nie mam niestety mam stwierdzone POF więc zostaje znowu IVIF i to też raczej szybko ale do tego jeszcze badania genetyczne odpada konkretnie nas na to nie stać
ale trzymam kciukina pewno Wam się uda żeby Nastka miała rodzeństwo
![]()
masakra czasem jak się słyszy, że za rok czy dwa...czasem wystarczy do innego województwa się udać, do tego co ma mniejsze zagęszczenie ludnościAj te terminy na nfz...
Mam nadzieję ,że wizyta rozwieje wszelkie wątpliwości i będzie wiadomo co z tym robić...3mam kciuki![]()
taki naczyniak ma Dominaczyniaki jeśli pojawiają się u noworodka ro rosną do 3mca; moja starsza córka miała naczyniaka, do 6 rż wchłonął się, ale też ta powierzchnia do wchłonięcia była duża, ona miała na ręce, coś jakby narośl, można było chwycić palcami, jak drugą skórę. zdjęcie jest wykadrowane więc trochę rozmazane. Teraz Domi też ma naczyniak, zrobię jutro zdjęcie to pokażę - ale tu powierzchnia do wchłonięcia jest o wiele mniejsza - naczyniak gruby, wystający, jakby odciąć dół maliny i tak postawić na ramieniu. chyba 17.11 mamy wizytę w poradni to zobaczę co lekarz powie - termin umawiałam jakoś pod koniec kwietnia![]()