Mary2094
Fanka BB :)
I zobaczysz ledwo się obejrzysz i będzie mieć długie włoskiA propos włosów : stali bywalcy forum wiedzą, że zazdroszczę Waszym malcom włosów. W końcu I ja doczekałam się
"czegoś" na główce mojej córki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I zobaczysz ledwo się obejrzysz i będzie mieć długie włoskiA propos włosów : stali bywalcy forum wiedzą, że zazdroszczę Waszym malcom włosów. W końcu I ja doczekałam się
"czegoś" na główce mojej córki![]()
Przeslodka, mała Słowianka![]()
Już przestają być do siebie podobne z Lili.
A jak włoski Lili? Długie? Gęste?
Moja idzie do żłobka pod koniec kwietnia, czyli jak skończy 13 miesięcy. Ja wracam do pracy po weekendzie majowym.A kiedy Twój idzie do żłobka?
To o śpiącej LiliBoziuuu, jaka rozkoszna![]()
Moja też nie tańczy, ani nie chodzi, mówi niewiele, ale mi się z niczym nie śpieszy, mogłaby być zawsze takim małym bobaskiemOczywiście, że mój nie tańczynadal też nie robi papa ani cześć, ani brawo brawo
ale przytula sie, daje buziaczki, robi cacy, rozumie co znaczy chodź, daj, nie wolno, a jak mu pokazuje palcem na jeden przedmiot i na jakieś miejsce to wie ze ma to tam polozyc. I małpuje glupie zabawy, mądrych nie
![]()
Ale one nam wszystkie pięknie rosną.Dziewczyny, to jak wklejacie to i ja moją. Oto Marcelina i kasza manna z jerzynamiZobacz załącznik 1365397Zobacz załącznik 1365399