• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mojemu meduza klementyna totalnie nie podchodzi, ale za to cztery łapy spiewane przez jelonki moglabym zapetlic i trzymac wlaczone caly dzien 🤦‍♀️
U nas też cztery łapy lecą. Zuzia, jada misie, lisy dwa i wieeele innych fajnych. Ale polecam bardzo Piosenki od Niestraszków, bardzo pouczające, o tym, że trzeba się ruszać, zdrowo jeść itp. Nasze ulubione to dwie W zdrowym ciele zdrowy duch i O zdrowym żywieniu. No tak wpadają w ucho, że ja uwielbiam je słuchać, Nela tak samo 🙂

Ja dzisiaj na spacerze z małą całą drogę nuciłam Kaczkę dziwaczkę 🙈😂 Aż w pewnym momencie se myślę " Kurde laska, jesteś na spacerze na świeżym powietrzu, zamiast korzystać i wsłuchiwać się w szum rzeki i śpiew ptaków to Ty nucisz piosenkk dla dzieci, które lecą w domu non stop" 🤦‍♀️😂
.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U nas też cztery łapy lecą. Zuzia, jada misie, lisy dwa i wieeele innych fajnych. Ale polecam bardzo Piosenki od Niestraszków, bardzo pouczające, o tym, że trzeba się ruszać, zdrowo jeść itp. Nasze ulubione to dwie W zdrowym ciele zdrowy duch i O zdrowym żywieniu. No tak wpadają w ucho, że ja uwielbiam je słuchać, Nela tak samo 🙂
.. A Julek Pechulek czyli Ja, na powietrzu bawię się co dnia 😂

I teraz będę nucić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry