Mary2094
Fanka BB :)
Chyba ktoś kto robił grafikę do tych książeczek miał albo bekę, albo był sam na jakiś suplementachSwoją drogą kicia kocia tez troche wyglada jakby na speedzie byla czy innej ekstazie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba ktoś kto robił grafikę do tych książeczek miał albo bekę, albo był sam na jakiś suplementachSwoją drogą kicia kocia tez troche wyglada jakby na speedzie byla czy innej ekstazie![]()
Właśnie wygooglowalam go i o ranyTo jest właśnie Pacekuwielbiam z nim memy
![]()
A ja lubię...jak mnie nerwią te spiewankia naj naj cztery slonie
![]()
Może pacek jest specjalnie tak narysowany, zeby oswajac dziecko, ze inne dzieci moga byc "inne" w ten czy inny sposobWłaśnie wygooglowalam go i o ranyOn serio wygląda jak naćpany... Ten kto to ilustrował nie widzi tego, że niekorzystanie wygląda?
![]()
U nas też cztery łapy lecą. Zuzia, jada misie, lisy dwa i wieeele innych fajnych. Ale polecam bardzo Piosenki od Niestraszków, bardzo pouczające, o tym, że trzeba się ruszać, zdrowo jeść itp. Nasze ulubione to dwie W zdrowym ciele zdrowy duch i O zdrowym żywieniu. No tak wpadają w ucho, że ja uwielbiam je słuchać, Nela tak samoMojemu meduza klementyna totalnie nie podchodzi, ale za to cztery łapy spiewane przez jelonki moglabym zapetlic i trzymac wlaczone caly dzien![]()
To akurat wlasnie takie woleA ja lubię
Ja nie cierpię piosenek z dziecięcych przebojów, te głosy![]()
.Ja dzisiaj na spacerze z małą całą drogę nuciłam Kaczkę dziwaczkęAż w pewnym momencie se myślę " Kurde laska, jesteś na spacerze na świeżym powietrzu, zamiast korzystać i wsłuchiwać się w szum rzeki i śpiew ptaków to Ty nucisz piosenkk dla dzieci, które lecą w domu non stop"
![]()
No Nela i Nastka to chyba dwie jedyne z najdłuższymi włoskami tu na forumNie no, ona bije Anastazje na głowę jeżeli chodzi o włoski! Cudowne ❤
.. A Julek Pechulek czyli Ja, na powietrzu bawię się co dniaU nas też cztery łapy lecą. Zuzia, jada misie, lisy dwa i wieeele innych fajnych. Ale polecam bardzo Piosenki od Niestraszków, bardzo pouczające, o tym, że trzeba się ruszać, zdrowo jeść itp. Nasze ulubione to dwie W zdrowym ciele zdrowy duch i O zdrowym żywieniu. No tak wpadają w ucho, że ja uwielbiam je słuchać, Nela tak samo![]()
Jak LalaTo jeśli już temat włosów to ja Wam pokaże moją, to jest dopiero Szopiasta z miasta
Zdjęcie zrobione chyba ponad tydzień temu.
Zobacz załącznik 1365461
Zobacz załącznik 1365462