Patii26
Fanka BB :)
To ja też śpiewanek nie lubię, za nudne są...jak mnie nerwią te spiewankia naj naj cztery slonie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja też śpiewanek nie lubię, za nudne są...jak mnie nerwią te spiewankia naj naj cztery slonie
![]()
To chyba tylko mój lubi popierdzielone utworyU nas też cztery łapy lecą. Zuzia, jada misie, lisy dwa i wieeele innych fajnych. Ale polecam bardzo Piosenki od Niestraszków, bardzo pouczające, o tym, że trzeba się ruszać, zdrowo jeść itp. Nasze ulubione to dwie W zdrowym ciele zdrowy duch i O zdrowym żywieniu. No tak wpadają w ucho, że ja uwielbiam je słuchać, Nela tak samo![]()
Słyszę to ' Witaj na kanale śpiewanki'Ja lubię wgl piosenki z kanału śpiewanki. Takie spokojne, ładne. Takie dla mnie dziecięce.
Moj starszak jak słyszy jak śpiewam "...kundel bury penetruje wszystkie dziury..." to się śmieje, że z tą piosenką coś jest nie tak. A jak śpiewam jagódki to zamyka się w pokoju i błaga abym przestałaJa to średnio pierdyliard razy śpiewam- meduzę klementyne
U nas cały dzień leci w tle 4fun Kids, mam ekran wyłączony a muzyka leciile ja się naspiewam to moje
Ps. Polecam posłuchać Jarzynek - z tej serii jest m.in piosenka o grzybie Gwidonie, Cebula Celestyna, Ananas Andre i najlepsze z czego się możecie popłakać - tekst dla nas starszych dwuznaczny : Ziemniak Zbyś![]()
My z Śpiewających brzdąców to słuchamy tylko Lubie jeść bananyTo akurat wlasnie takie wolenajbardziej podoba mi sie W 80 dni dookoła swiata ze spiewajacych brzdąców. Znam na pamiec
![]()
Pewnie jest jakieś ukryte znaczenie jak w TeleTubisiachWłaśnie wygooglowalam go i o ranyOn serio wygląda jak naćpany... Ten kto to ilustrował nie widzi tego, że niekorzystanie wygląda?
![]()
Nooo, kocham tą piosenkę.. A Julek Pechulek czyli Ja, na powietrzu bawię się co dnia
I teraz będę nucić.
U nas hitem jest "idziemy do zoo"My z Śpiewających brzdąców to słuchamy tylko Lubie jeść bananyA tak to słuchamy Bajlandia, Bobasy, Smok Ezio, Bzyk. Tv, Jelonki
![]()
No krecika też uwielbia, zawsze tańcuję jak jej śpiewamTo chyba tylko mój lubi popierdzielone utworyjada jada misie go denerwują, ale najbardziej była sobie żabka mała. Lubi aide-krecik, jestem malym pingwinem, ze spiewajacych brzdacow o kaczkach i kurze co drze ryja caly dzien.
To chyba tylko mój lubi popierdzielone utworyjada jada misie go denerwują, ale najbardziej była sobie żabka mała. Lubi aide-krecik, jestem malym pingwinem, ze spiewajacych brzdacow o kaczkach i kurze co drze ryja caly dzien.