Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze ze napisałaś, kurde się musze dzis na wizycie zapytaćDziewczyny a jak jest z położnymi środowiskowymi? Wiem, że jeszcze czas ale tak z ciekawości pytam..
Przy Córce musiałam dostarczyć do szpitala dane, że taka a taka osoba będzie nas odwiedzać w domu. Bez tego by nas nie wypuścili.
W dobie covidu też to ma miejsce?
Daj znać jak tylko czegoś się dowiesz.Dobrze ze napisałaś, kurde się musze dzis na wizycie zapytać
Dzięki teraz jest o niebo lepiej.Witamy :-) mamy nadzieję ze teraz już wszystko dobrze :-)
Mi na to diabetolog mówił, że widocznie w dniu poprzednim jem za dużo tłuszczy w posiłkach (szczególnie tych wieczornych) i to objawia się dopiero właśnie w wynikach na czczo następnego dniaCukier... Dostałam glukometr i sprawdzam. Cóż jak codziennie na czczo mam podwyższony ( 91, 93, 96..)
Po posiłkach ok. Na domiar złego zaczęłam mieć ssanie "na coś słodkiego" - no koszmar jakiś.
Kolację jem chyba za wcześnie ale później to już nie mam chęci i czasu bo spać idę
U mnie wyglądało to tak że po porodzie podać musiałam adres przychodni do której należę i jak do domu wróciliśmy na drugi dzień dzwoniła do mnie środowiskowa z przychodni wypytać co i jak i z pediatrą przyjeżdzały do mnie do domu badały ważyły dziecko z 4 razy były a teraz przez ten covid nie wiem jak będzie... Siostra moja termin ma na koniec grudnia to się dowiemDziewczyny a jak jest z położnymi środowiskowymi? Wiem, że jeszcze czas ale tak z ciekawości pytam..
Przy Córce musiałam dostarczyć do szpitala dane, że taka a taka osoba będzie nas odwiedzać w domu. Bez tego by nas nie wypuścili.
W dobie covidu też to ma miejsce?
Jutro musze zadzwonić i umówić się właśnie na zastrzyk, bo tez mamy konflikt z mężem, ja mam 0rh- a on 0rh+. Ja jeżeli chodzi o krztusiec to nic nie dostałam aby się szczepić.A czy któraś z Was ma ryzyko konfliktu serologicznego z partnerem? Ja mam, jest to dla mnie pierwsza ciąża i mój gin przepisał mi zastrzyk z immunoglobulinami na ok. 28t., drugi zostanie wykonany po porodzie. Niektórzy lekarze zlecają te zastrzyki tylko po porodzie, ale wiem, że wchodzi taki standard by szczepić dwukrotnie. Zastanawiam się, czy na pewno to takie bezpieczne i dobre.
Tak samo z krztuśćcem-dostałam zalecenie by się zaszczepić, ale obawiam się, że co za dużo to nie zdrowo. Co myślicie?