reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Powiem Ci, że to mnie w sumie też nie boli, ale denerwuje. Ujmę to tak: ja mam to całkowicie na zewnątrz, tak poprostu wisi dodatkowe ciało już myślałam że macica mi wypada🙉🙈, lekarz powiedział, że to jest strzępek błony dziewiczej i to powinno być przyklejone w środku tak mniej więcej na godzinie 7. Muszę dużo bardziej dbać o higienę tzn. po każdej toalecie się myć żeby nie doszło do zakażenia. Powód: duża ciąża i poród naturalny, zaparcia, nacięcia przy poprzednich ciążach🙁 A tak się cieszyłam, że wszystko się ładnie zagoiło.
Ech co za paskudztwo, Szczerze to pierwsze słyszę o takiej dolegliwości ..... my kobiety to jednak mamy przechlapane ale za to możemy byc w ciąży a dla mnie to było bezcenne przeżycie warte wszystkich dolegliwości 😉 u mnie to też co chwilę coś tam się dzieje ciekawa jestem jak po ciąży oby było lepiej niż przed😉

reklama
Spotkanie było bardzo miłe. Mary, dzięki.
Aż byłam zaskoczona, że takie maluchy reagują na siebie. Fajnie się na to patrzyło, a rozmowa z dorosłą bezcenna w tym czasie :)

Fajnie byłoby spotkać się w jeszcze większym gronie :)

Załączniki

• 20211001_121628.jpg
    20211001_121628.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 83
  • 20211001_120343.jpg
    20211001_120343.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 82
Aż byłam zaskoczona, że takie maluchy reagują na siebie. Fajnie się na to patrzyło, a rozmowa z dorosłą bezcenna w tym czasie :)

Tez tak uważam, fajnie by było w większym gronie się spotkać 🙂 sądzę że maluszki by miały frajdę

Ekstra dziewczyny ❤️ To ciekawe które teraz kolejne się spotykają ze sobą 😄

reklama
Do góry