To naprawdę ta aktywność dzieci w dzień to że pełzają itd sprawia że mają trudności w spaniu hmm może to jest dziwne ale neo zdawałam sobie z tego sprawymojego niestety muszę sama kłaść i nie ma przebacz
kiedyś wyznawałam zasadę dziecku chce się spać to pójdzie spać nie to nie
teraz wyznaję zasadę musisz nauczyć dziecko spać odpoczywaćahh życie zweryfikowało
dlatego kładę go na min 3 2-3 drzemki
zauważyłam niestety, że odkąd czworakuje a teraz zaczął się podnosić to jest to ogromny dla niego wysiłek i jeden dzień tak pozwoliłam nigdy więcej był tak zrypany na noc jak koń po westernie a i tak jeszcze oczy otwierał a bo jeszcze kuchnie zwiedzę a mamy stopy i tak w kółko![]()
reklama
A masz potem zapytanie od męża… Jak Ci się spało kochanie? Cooo budziłyście się nic nie słyszałemraczej nie u nas 7 ms i 3 tc i jakoś cały czas tak mam. Ja kurde na każde małego jęknięcie się budzę a M śpi jak zabity![]()

MamM
Fanka BB :)
Moja, też w nocy śpi ostatnio niespokojnie, faktycznie pełza po całym łóżku. Śpimy razem we dwie, więc budzę się na każdy jej ruch lub stęk jęk sapnięcie, no ciągłość snu jest mocno nadwyrężona. Ale ja od porodu nie przespalam ciągiem 2 godzin, także ten, przyzwyczajona jestemTo naprawdę ta aktywność dzieci w dzień to że pełzają itd sprawia że mają trudności w spaniu hmm może to jest dziwne ale neo zdawałam sobie z tego sprawy

Ja spałaś spokojnie, a teraz nie możesz to rzeczywiście można to "boleśnie" odczuwać.
MamM
Kurczę, przez to pełzania, zabawianie, karmienie, spacerki nie nadążam już z Forum.
A nawet jak Melania uśnie to budzi ją światło telefonu.
Kryję się pod kołdrą. No, żeby matka przed dzieckiem zatajała korzystanie z neta, to coś tu się rolę odwróciły
A nawet jak Melania uśnie to budzi ją światło telefonu.
Kryję się pod kołdrą. No, żeby matka przed dzieckiem zatajała korzystanie z neta, to coś tu się rolę odwróciły

Patii26
No ja mam też ta maść robiona ze sterydem, ale niestety muszę codziennie jej tym smarować, bo jak nie posmaruje dwa dni to znów czerwone placki, swędzi to ją, masakra... Jutro muszę zadzwonić do alergologa albo do tej Pani co mi poleciłaś.Z racji tego, że Lili miała kryzys z kp, to przeszlam na mm specjalistyczne + pielęgnacja i odpukac zeszlo. Choć ostatnio zauważyłam, że po marchewce jakieś czerwone plamki.. od razu poszla masc z apteki w ruch i zalagodzilo.. tej maści używam rzadko bo ma steryd.. niby mało ale jednak. Więc tylko tak jak pisałam wyżej tylko stosuję ją w kryzysowych sytuacjach
![]()
O matko, no to to już takie skrajne przypadkiJagoda przestała przychodzić w wieku prawie 12 lat, takze ten![]()

Kurde, też spojrzałam i też kusiMoja mama miała parownice do ciuchów z Ariete I mega spoko była. I sprawdziłam cenę parownicy do podłóg u nas i cena 250zł kusi![]()

nie na szczęścieA masz potem zapytanie od męża… Jak Ci się spało kochanie? Cooo budziłyście się nic nie słyszałem![]()

Nie chce wyjść na straszną mamę która narzeka że się nie wysypiaMoja, też w nocy śpi ostatnio niespokojnie, faktycznie pełza po całym łóżku. Śpimy razem we dwie, więc budzę się na każdy jej ruch lub stęk jęk sapnięcie, no ciągłość snu jest mocno nadwyrężona. Ale ja od porodu nie przespalam ciągiem 2 godzin, także ten, przyzwyczajona jestem
Ja spałaś spokojnie, a teraz nie możesz to rzeczywiście można to "boleśnie" odczuwać.

Nie chce wyjść na straszną mamę która narzeka że się nie wysypiaMoja, też w nocy śpi ostatnio niespokojnie, faktycznie pełza po całym łóżku. Śpimy razem we dwie, więc budzę się na każdy jej ruch lub stęk jęk sapnięcie, no ciągłość snu jest mocno nadwyrężona. Ale ja od porodu nie przespalam ciągiem 2 godzin, także ten, przyzwyczajona jestem

reklama
Niedługo mama
Alergolog albo dermatolog, u nas też raz schodzi raz wychodzi i tak wkołoNo ja mam też ta maść robiona ze sterydem, ale niestety muszę codziennie jej tym smarować, bo jak nie posmaruje dwa dni to znów czerwone placki, swędzi to ją, masakra... Jutro muszę zadzwonić do alergologa albo do tej Pani co mi poleciłaś.
O matko, no to to już takie skrajne przypadki
Kurde, też spojrzałam i też kusi![]()

Mnie Lipaaa