reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2021

Tak była ciekawa co to leży na ziemi , że się chwyciła końca łóżka i podciągnęła tylko trochę za dużo...i już ją przeważyło w dól ale za biodra ją szybko chwyciłam...bo jak nic na twarz by poleciała:oops:
To jest aż nie do wiary ,że o czymś na forum rozmawiamy a tutaj siup i zdarza się u nas...
Tylko zdecydowanie wolę kiedy mowa o postępach a nie wypadkach,zdarzeniach,chorobach...
Takie życie cholera, że nie da się uniknąć wszystkiego, nie jesteśmy w stanie trzymać dzieci pod kloszem i bez przerwy pilnować każdego kroku. No, może i możemy, ale kosztem rozwoju emocjonalnego i fizycznego, to chyba nie warto. Szkoda tylko, że dzieciaki muszą przy tym się nacierpieć, a my zyskać dużo siwych włosów.

reklama
Takie życie cholera, że nie da się uniknąć wszystkiego, nie jesteśmy w stanie trzymać dzieci pod kloszem i bez przerwy pilnować każdego kroku. No, może i możemy, ale kosztem rozwoju emocjonalnego i fizycznego, to chyba nie warto. Szkoda tylko, że dzieciaki muszą przy tym się nacierpieć, a my zyskać dużo siwych włosów.
Ja za to dziś osiwieje bo Nastki jest wszędzie pełno i muszę ją z każdego miejsca niebezpiecznego zabierać. Moment wszędzie przepełznie. Jeszcze od rana mam jakieś nerwy na wszystko i mam dość. Normalnie brak mi sił

Ja za to dziś osiwieje bo Nastki jest wszędzie pełno i muszę ją z każdego miejsca niebezpiecznego zabierać. Moment wszędzie przepełznie. Jeszcze od rana mam jakieś nerwy na wszystko i mam dość. Normalnie brak mi sił
o matko jak ja się cieszę, że moja jeszcze na macie się przewala, bo nasz pies właśnie zmienia sierść na zimową, no kłaków to mam wszędzie, chodzę i zbieram kłębki.
mi też jest dziś nieswojo, u mnie szaro, buro i ponuro to i energii brak:(

Tak była ciekawa co to leży na ziemi , że się chwyciła końca łóżka i podciągnęła tylko trochę za dużo...i już ją przeważyło w dól ale za biodra ją szybko chwyciłam...bo jak nic na twarz by poleciała:oops:
To jest aż nie do wiary ,że o czymś na forum rozmawiamy a tutaj siup i zdarza się u nas...
Tylko zdecydowanie wolę kiedy mowa o postępach a nie wypadkach,zdarzeniach,chorobach...
współczuję 😭 dobrze ze ja złapałaś.
niestety czytałam że 90% wypadków to upadek z wysokości a 30% z tego to z łóżka 🙄 u mnie nie ma mowy o łóżku kupiłam małemu to podłogowe i jestem zadowolona ale wiadomo że jak się podciąga to teraz ma 72 cm jak upadnie siup na głowę to nie wiem czy to nie to samo 🤔 dlatego wszędzie za nim dreptam.
my teraz na spacerze i poraz pierwszy zasnął na drzemkę chyba huśtawka go wykończyła 😂

Ja tak wczoraj miałam normalnie wszystko mnie wkurzało, a już jak mały cały się obsrał potem zwiał mi z podkładu Wymazał mate Podłoge to już po prostu coś we mnie puściło i zaczęłam się śmiać także aż mąż wyszedł z gabinetu i musiał ratować sytuację..,😂🙄
Ps szkoda że wraz z założeniem wkładki znika okres a nie znika PMS😂😂

o matko jak ja się cieszę, że moja jeszcze na macie się przewala, bo nasz pies właśnie zmienia sierść na zimową, no kłaków to mam wszędzie, chodzę i zbieram kłębki.
mi też jest dziś nieswojo, u mnie szaro, buro i ponuro to i energii brak:(
Napij się ciepłej czekolady i na pewno ci się lepiej zrobi🥰

Ps ja już jestem po Solidnej dawce porad od sasiadki jak to źle na taką pogodę ubrałam dziecko😂😂😂

Wiesz co, powiem Ci, co mi ostatnio koleżanka powiedziała: bądź dla siebie dobra. Jesteś super mama i jeden zły dzień szybko minie, jutro się obudzisz i będzie lepiej.

Ja tak wczoraj miałam normalnie wszystko mnie wkurzało, a już jak mały cały się obsrał potem zwiał mi z podkładu Wymazał mate Podłoge to już po prostu coś we mnie puściło i zaczęłam się śmiać także aż mąż wyszedł z gabinetu i musiał ratować sytuację..,😂🙄
Z jednej strony współczuję, bo wiem, co mówisz, z drugiej obśmiałam się bardzo!

Napij się ciepłej czekolady i na pewno ci się lepiej zrobi🥰

Ps ja już jestem po Solidnej dawce porad od sasiadki jak to źle na taką pogodę ubrałam dziecko😂😂😂
Niech sąsiadka swoją dupę dobrze ubierze, a cudzą się nie zajmuje 🤭🤭
PS: Wiem, że nic sobie z tych rad nie robisz 😘

Uff, ja szaleję z mopem parowym (mam już Ariete ten nowszy model) i byłam w trakcie czyszczenia syfu ze zmywarki. Pamiętam, że ostatnio te kąty trudno dostępne myłam ręcznie godzinę, q teraz w 5 minut pozbyłam się połowy 🙈🙈 szał ciał!
Na huk kupować tyle chemii, jak 90% ten mop parowy zastępuje ❤️

No ja nadal okresu nie mam więc nie wiem na co mam zrzucić. Chyba na męża, aurę za oknem. Pies za to miziania się domaga ale również linieje jak diabli.

reklama
A co fajnego ubralas🤔😁?
bodziak długi rękaw, leginsy, na to taki cienki rampers z polaru w tygryska, czapka, buciki z wełny
no i uśnie to kocyk 😜
a to oczywiście czapeczka to już za cienka, a gdzie rękawiczki, Boże on nie ma kurtki??😱 będziesz zaraz wracać ty wiesz jakie wirusy panują 😱
straszne wysłuchałam i no co Ty dobrze wiedzieć PAPa śpieszymy się 😂😂😂
to tak w skrócie...żałość dupa ludzi ściska a jej dziecko 11 ms kombinezon zimowy 😂 bo baranek wystawał

Do góry