reklama
Alexz89
Fanka BB :)
A ja jutro po 12 odbieram wynik powtórki. Zobaczymy jaki przyrost zanotowała moja dzidziaJa tez robię pierwsza jutro czyli w 35 dniu. Tylko ja wyniki będę mieć kolejnego dnia.
wracam właśnie z urlopu i o niczym innym niż beta nie myśle![]()
blanny
Witaj! 10 dpo to rzeczywiście bardzo wcześnie. Trzymam kciuki!CześćJa chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze
![]()
Angiee
CześćJa chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze
![]()
Piękna kreska jak na 10 dpo! Witaj i gratuluję
Alexz89
Jak na 10 dpo to kreska już jest bardzo widocznaCześćJa chyba nieśmiało do Was dołączę. Wczoraj miałam ledwo widoczny cień na teście, a dzisiaj już blada, różowa kreska. Jutro zrobię betę i progesteron. Boje się cieszyć, bo to dopiero 10 dpo, ale wierzę, że będzie dobrze
![]()
Angiee
J
julianap
Gość
Ja tak samoU nas zawsze z tym nie było problemu, zielone światło mieliśmy od ginekologa i teraz też działamy Preglife
reklama
J
julianap
Gość
Ja miałam wczoraj chlodniczekJak Wam mija niedziela? Ja zrobiłam dzisiaj chłodnik litewski, bo miałam smaka
Poza tym ogóreczki małosolne i dżem truskawkowy. Przyznam, że trochę mnie to zmęczyło![]()