Roksia
Zaciekawiona BB
SuperI mamy przyrost![]()
Co tworzycie dzisiaj na obiad? U mnie typowo ciążowa zupka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperI mamy przyrost![]()
GratkiI mamy przyrost![]()
Ja przez to, że mam już dość wysoką betę przełożyłam wizytę na najbliższą sobotę i liczę, że już coś zobaczyI mamy przyrost![]()
35 dzień. Dziś teoretycznie zakończył by mi się okresDziewczyny, a w którym dniu cyklu jesteście? Bo Wasze bety jakieś takie dużeJa dziś 29 DC.
u mnie z wczoraj została meksykańskaSuperto teraz niedługo do gina
Co tworzycie dzisiaj na obiad? U mnie typowo ciążowa zupkaogórkowa
![]()
Ja pracodawcę poinformuje dopiero po badaniach prenatalnych, jak będę miała pewność, że dziecko rozwija się prawidłowo. Wtedy też będę myśleć o l4O kurcze, wszystkie tak szybko idziecie na zwolnienie?Ja planuję powiedzieć pracodawcy dopiero po potwierdzeniu ciąży w USG jak zobaczę serduszko, a później dać mu jeszcze czas na znalezienie zastępstwa, czyli gdzieś tak do września. Myślałam, że to ja szybko chce iść na L4
Edit: oczywiście mówię o sytuacji, w której wszystko jest ok i nic się z ciążą nie dzieje![]()
Ja 33 dzień i mam poziom ok 3600Dziewczyny, a w którym dniu cyklu jesteście? Bo Wasze bety jakieś takie dużeJa dziś 29 DC.
Aaa ok, czyli ja jestem parę dni wcześniej to dlatego też mniejsze bety.35 dzień. Dziś teoretycznie zakończył by mi się okres![]()
Mój pracodawca dowiedział się robiąc testJa pracodawcę poinformuje dopiero po badaniach prenatalnych, jak będę miała pewność, że dziecko rozwija się prawidłowo. Wtedy też będę myśleć o l4![]()