Małasyrenka
Fanka BB :)
To z dzisiaj wynik?Ja 33 dzień i mam poziom ok 3600![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To z dzisiaj wynik?Ja 33 dzień i mam poziom ok 3600![]()
Gratulacje! Ja dzisiaj 32dc i rano robiam betę i progesteron, ale pielęgniarka mnie załamała mówiąc, że wynki dopiero w środę!! Zawsze były tego samego dniaMam już wyniki bety!!!
26.06 1833 U/l 28.06 3642 U/l
To 33 dzień![]()
Mój tez odstaje ale to ze względu na poprzednie ciążęDziewczyny, a co z waszymi brzuszkami? Macie jakieś wzdęte? Osobiście mam trudności z wciąganiem, żeby był jakiś płaski.
Ja bladą kreskę miałam nadal przy becie 120No właśnie kosmiczne macie te betyJa w sumie tydzień temu we wtorek miałam bladą kreskę, więc obstawiam, że wtedy beta była ok. 30, to nawet jakby sobie mega pięknie rosła, to dzisiaj i tak byłaby raczej max 500
![]()
Ciekawa jestem, ile ciąż bliźniaczych się tutaj okaże![]()
No to wychodzi na to, że nie ma co się tak sugerować tym testem. Ciekawa jestem, jaka beta u mnie dzisiaj wyjdzieJa bladą kreskę miałam nadal przy becie 120
To pochwal się od razu wynikiemNo to wychodzi na to, że nie ma co się tak sugerować tym testem. Ciekawa jestem, jaka beta u mnie dzisiaj wyjdzie![]()
Ja miałam bladą przy wyniku 182Ja bladą kreskę miałam nadal przy becie 120
Dziewczyny, dajecie nadzieję! Bo ja tu już zaczęłam schizowaćJa miałam bladą przy wyniku 182