Alexz89
Fanka BB :)
będzie dobrze. Też się stresowałam, ale chyba bardziej jak już szłam po wynik drugiej sprawdzić jak przyrastaDziewczyny trzymajcie kciuki do 8 powinnam mieć wyniki pierwszej bety. Stres gorszy niż przy testach ciążowych![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
będzie dobrze. Też się stresowałam, ale chyba bardziej jak już szłam po wynik drugiej sprawdzić jak przyrastaDziewczyny trzymajcie kciuki do 8 powinnam mieć wyniki pierwszej bety. Stres gorszy niż przy testach ciążowych![]()
Wiem w czwartek będzie to samobędzie dobrze. Też się stresowałam, ale chyba bardziej jak już szłam po wynik drugiej sprawdzić jak przyrasta![]()
Jaka drobniutkano to ciążę zacznę od wagi koguciej 42 kg. Ciekawe na jakiej skończę![]()
jestem bardzo drobną. Rozmiar obrączki i pierścionka zaręczynowego to, uwaga, 4.5 gdzie to jest ponoć rozmiar w sumie dziecięcyJaka drobniutkaTeż jestem ciekawa na jakiej wadze skończę
I kiedy zaczną pojawiać się pierwsze kilogramy dodatkowe
![]()
ja już testów nie robiłam. Zachowałam dwa na pamiątkę ale myślę, że i tak finalnie wylądują w koszu. Trzymam teraz każde badania, które robię. I ciągle wpatruje się w wyniku bety bo do mnie nadal nie dociera co się dziejeWiem w czwartek będzie to samo
Aż wczoraj test ciążowy robiłam czy jest wszystko ok ale kreska już ciemniejsza od testowej.
Ze co??? 42kg? Matko bosko chudzinkono to ciążę zacznę od wagi koguciej 42 kg. Ciekawe na jakiej skończę![]()
Będzie dobrzeDziewczyny trzymajcie kciuki do 8 powinnam mieć wyniki pierwszej bety. Stres gorszy niż przy testach ciążowych![]()
Wowow
Ja mam prawie 180 cm wzrostujestem bardzo drobną. Rozmiar obrączki i pierścionka zaręczynowego to, uwaga, 4.5 gdzie to jest ponoć rozmiar w sumie dziecięcymam 160 cm. Za to mój mąż chłop 2 na 2
![]()