Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj chyba pierwszy raz od dwóch tygodni zjadłam mięso. Tak mnie odrzuca, że masakra. Apetyt też mam średni. Na szczęście jak już się pojawi to na owoce i warzywa bo na słodkie i chipsy też nie mogę patrzećDziewczyny czy któraś z Was też nie ma kompletnie apetytu? Ja tak mam już jakieś 3 tygodnie i mam dosyćdo tego mdłości, czasamu wymioty i nie mogę patrzeć na jedzenie, które kiedyś uwielbiałam. A przecież jeść coś muszę. Nie daje już rady z tym, męczy mnie to bardzo
Też u mnie z tym kiepsko.. Czasem mam jakiś przebłysk że bym coś zjadła ale po chwili mija i już nie mam ochoty. Jem głównie ja przymus i najlepiej jak ktoś mi przygotuje bo jak sama mam coś zrobić to w ogóle już mi się nie chce tego jeść. Mdłości też dalej są. Miałam nadzieję że 2 trymestr i minie ale na razie nic się nie zmieniło w tej kwestii.Dziewczyny czy któraś z Was też nie ma kompletnie apetytu? Ja tak mam już jakieś 3 tygodnie i mam dosyćdo tego mdłości, czasamu wymioty i nie mogę patrzeć na jedzenie, które kiedyś uwielbiałam. A przecież jeść coś muszę. Nie daje już rady z tym, męczy mnie to bardzo
Strasznie dziwny (leniwy?) ten lekarz, ze nie zrobił prenatalnego usg… a to na NFZ czy prywatnie doradził od razu NIFTY?Też czekam na wynik. Wczoraj lekarz od razu zlecił mi Nifty i już prenatalnego USG nie robil, bo "test wszystko powie"... Dzisiaj zrobiłam USG u drugiego lekarza i wszystko wygląda dobrze. Mam nadzieję że test to tylko potwierdzi.
Zazdroszcze, ze masz apetyt na zdrowe. Ja już teraz mogę jeść w miare wszystko (14+2), ale do niedawna odrzucało mnie głównie od warzywJa dzisiaj chyba pierwszy raz od dwóch tygodni zjadłam mięso. Tak mnie odrzuca, że masakra. Apetyt też mam średni. Na szczęście jak już się pojawi to na owoce i warzywa bo na słodkie i chipsy też nie mogę patrzeć![]()
Oo ja mam dokładnie tak samo z tymi przebłyskami i z tym przygotowywaniem jedzenia przez kogośTeż u mnie z tym kiepsko.. Czasem mam jakiś przebłysk że bym coś zjadła ale po chwili mija i już nie mam ochoty. Jem głównie ja przymus i najlepiej jak ktoś mi przygotuje bo jak sama mam coś zrobić to w ogóle już mi się nie chce tego jeść. Mdłości też dalej są. Miałam nadzieję że 2 trymestr i minie ale na razie nic się nie zmieniło w tej kwestii.
O tak od mięsa strasznie mnie odrzuca a przed ciąża bardzo lubiłam. U mnie owoce to jedyne jedzenie na które nie mam odruchu wymiotnego. Mam nadzieję że jeszcze chwila i minieJa dzisiaj chyba pierwszy raz od dwóch tygodni zjadłam mięso. Tak mnie odrzuca, że masakra. Apetyt też mam średni. Na szczęście jak już się pojawi to na owoce i warzywa bo na słodkie i chipsy też nie mogę patrzeć![]()
Ja nie...u mnie mdłości skończyły się jakoś na przełomie 9/10 t. i czasami rano mam problem z dobraniem tego co zjem ale tak to wszystko w porządku z apetytem. Nawet zaczął rosnąćDziewczyny czy któraś z Was też nie ma kompletnie apetytu? Ja tak mam już jakieś 3 tygodnie i mam dosyćdo tego mdłości, czasamu wymioty i nie mogę patrzeć na jedzenie, które kiedyś uwielbiałam. A przecież jeść coś muszę. Nie daje już rady z tym, męczy mnie to bardzo
Na początku chciałam tylko chipsy i ogórki kiszoneZazdroszcze, ze masz apetyt na zdrowe. Ja już teraz mogę jeść w miare wszystko (14+2), ale do niedawna odrzucało mnie głównie od warzywmięso, bułki czy chipsy - ok, ale na świeże warzywa nie mogłam patrzeć i zaczęłam je przemycać w zupach, żeby jakiekolwiek jeść
![]()
Miejmy nadzieję, że minie. Moja przyjaciółka jak byłam w ciąży to do 5 miesiąca jadła praktycznie same nektarynki bo na wszystko inne miała odruch wymiotny, także da się przeżyćO tak od mięsa strasznie mnie odrzuca a przed ciąża bardzo lubiłam. U mnie owoce to jedyne jedzenie na które nie mam odruchu wymiotnego. Mam nadzieję że jeszcze chwila i minie![]()
Masakra. Może lepiej zapisz się do kogoś innego na prenatalne jeszcze?Ja właśnie wróciłam z prenatalnych. Tragedia. Trwało 5 minut. Lekarz nic nie mierzył. Zanim rozpoczął USG skierował na NIFTY. może stwierdził że jak zrobię NIFTY to już nie ma sensu na USG mierzyć. Jestem załamana bo myślałam ze dzisiaj się czegoś dowiem a tu D...