Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie leki Ci przepisał? Mi pomimo poronienia z kwietnia nic nie przepisał i nie wiem czy nie powinnam sama wyjść z sugestiąKochane witam się z Wami po wizycie.. Otóż mamy naszego maleńkiego kropeczka serduszko bije wszystko zgadza się z dniem ostatniej miesiączki dzisiaj 6+1 .. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Dostałam leki ze względu na wczesniejsze poronienie bo to musi być profilaktycznie i lek na mdłości ❤ tak bardzo się cieszę z naszego maluszka!dziękuję za kciuki ❤
Duphaston i luteina bodajże muszę wykupić to konkretnie dam znać.. I na mdłości xonveaJakie leki Ci przepisał? Mi pomimo poronienia z kwietnia nic nie przepisał i nie wiem czy nie powinnam sama wyjść z sugestią
Nie raczej nic nie wyjdzie na takich badaniachMoże się orientujecie dziewuchy... dostałam dzisiaj z pracy wiadomość o skierowaniu na badania okresowe.. Ja niby jestem 7+4, ale w pracy się jeszcze nie pochwaliłampowiedzcie mi wyjdzie to na badaniach? Chyba nie badają tam przecież bety?
Pewnie zależy od rodzaju pracy, może gdy ktoś pracuje fizycznie, to lekarz może o to zapytać, ale nie wiem, nie znam się.Może się orientujecie dziewuchy... dostałam dzisiaj z pracy wiadomość o skierowaniu na badania okresowe.. Ja niby jestem 7+4, ale w pracy się jeszcze nie pochwaliłampowiedzcie mi wyjdzie to na badaniach? Chyba nie badają tam przecież bety?
Ja też mecze się całymi dniami. Nie jem prawie nic. Od dziś zaczynam się zmuszać do jedzenia bo inaczej będzie źle.@pestka339 ja jak się zaczęło to wszystko to miałam całymi dniami mdłości... potem zaczęło się nasilać i zmieniać, zaczęło łapać zaraz po przebudzeniu, a potem po obiedzie + wieczór. Normalnie ukłony dla każdej z mam... ile to trzeba przejśćszacun!
Ja mam sąsiadkę, która na ścianie mojej sypialni (za moją głową) powiesiła u siebie TV. Ogląda go tak głośno, że ja słyszę dialogi w filmie u siebie (nowe budownictwo) i niestety sąsiadka zasypia przy nim.. W efekcie 2-3 w nocy a ja mam w sypialni seanse filmowe. Mam duże problemy z zasypianiem i brałam wcześniej na to ziołowe leki, których oczywiście w ciąży mi nie wolno.. Mam przechlapane teraz, a na sąsiadkę nic nie działa. Jak zadzwonię i proszę, żeby oglądała ciszej, to ciszej jest tylko tego dnia.. Także totalnie rozumiem..Jestem dziś nie do życia… okropnie się nie wyspałam, ponieważ problematyczny sąsiad postanowił znów uprzykrzać nam życie i do północy wył kompresorem pod oknem sypialni. To już nie pierwsza taka akcja…