ladydaise
Fanka BB :)
2-3 kiwi...polecamMacie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia? Nie mogę się załatwić już 3 dzieńpróbowałam gruszki ale nic nie pomaga tylko niedobrze mi po niej tak samo ze śliwkami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
2-3 kiwi...polecamMacie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia? Nie mogę się załatwić już 3 dzieńpróbowałam gruszki ale nic nie pomaga tylko niedobrze mi po niej tak samo ze śliwkami
Przy pierwszym dziecku wszyscy dziadkowie dodtali od świętego Mikołaja "ratunku, będziemy dziadkami " i w środku zdjęcie USG żeby na pewno skumaliJa moim kupilam ksiazke bedziecie dziadkami czy jakos tak
Nie wiem.czy przeczytali (zarowno.moi rodzice jak.i tesciowie), ale na pewno zadnej rady nie zastosowali![]()
My wlasnie tak tez powiedzielismy o ciazy. 23 grudnia bylo usg, widac bylo serce i w wigilie powiedzielismy. Teraz sie nie odwazylam tak szybkoPrzy pierwszym dziecku wszyscy dziadkowie dodtali od świętego Mikołaja "ratunku, będziemy dziadkami " i w środku zdjęcie USG żeby na pewno skumaliniektórzy przeczytali
To tylko ja jestem tak mało twórczaMy wlasnie tak tez powiedzielismy o ciazy. 23 grudnia bylo usg, widac bylo serce i w wigilie powiedzielismy. Teraz sie nie odwazylam tak szybko![]()
Ja także dzisiaj wizyta, zapomniałam napisać! I mogłabyś mi wpisać prenatalne na 23.08? Dziękuję❤