chetnie posluchamy tej historiiJa też proszę dziewczyny o przyjęcie do grupyo ciąży dowiedziałam się dopiero tydz temu
nie pytajcie dlaczego tak późno bo to dluga historia. Termin mam na koniec marca

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chetnie posluchamy tej historiiJa też proszę dziewczyny o przyjęcie do grupyo ciąży dowiedziałam się dopiero tydz temu
nie pytajcie dlaczego tak późno bo to dluga historia. Termin mam na koniec marca
mam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapiOesu jak sobie pomyślę, że nie będę mogła zawsze być dla Synka to chce mi się płakać. Boję się, że poczuje się odrzucony...
Ja wypatruje żłobka niczym kania dżdżumam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapi
Też się bardzo tego obawiałam, ale jak się synek urodził, to pokochałam go równie mocno jak córkęmam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapi
Już ok, miałam kiedyś inne konto i na tamto mnie zalogowało, już zamiast e-maila wpisałam login i zalogowało mnie na ten właściwy, nie było tematuA Ty nie jesteś tym samym nickiem co @Madziolinap? Bo ja już głupieje.
Cóż, wygląda, że byłaś na liście.
Nie wiem czemu nie masz dostępu.
Wszystkie dziewczyny - wysłałam dziś wiadomosc z prośbą o dodanie ~8 osób, które się zgłosiły. Jutro wyślę Wam w wiadomości link, abyście mogły sprawdzać dostęp.
Nasz uwielbia chodzić do żłobka. Jak się urodzi rodzeństwo nadal będzie chodził.mam to samo, zwlaszcza ze zaczyna zlobek i nie wyobrazam sobie, ze bedzie szedl do zlobka a ja zostawala z nowym bobasem. W ogole nie wiem jak Wy amcie ale dla mnie ta deuga ciaza jakaa taka obca jest. Nie wyobrazam sobie, ze mozna drugie dziscko tak samo pokochac jak pierwsze, ald wiem ze to oczywiscie nastapi