Klaudia91gdansk
Zaangażowana w BB
Ja niestety poroniłam ... no nic dziewczynki, trzymam za Was kciukasy wszystkie i za Wasze maluszkiKlaudia, jak się trzymasz? Kiedy masz teraz wizytę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niestety poroniłam ... no nic dziewczynki, trzymam za Was kciukasy wszystkie i za Wasze maluszkiKlaudia, jak się trzymasz? Kiedy masz teraz wizytę?
Trzymaj sięJa niestety poroniłam ... no nic dziewczynki, trzymam za Was kciukasy wszystkie i za Wasze maluszkia ja mam jedna córeczkę i będę się na razie tym cieszyć
buziakiii !!! Samych pięknych porodów Wam życzę
![]()
to moja 3 ciąża i mam takie wzdęcia, że wyglądam jak w 4 miesiącuHej dziewczyny i jak tam się czujecie?
Pytanie mam do dziewczyn, które już są w kolejnej ciąży jak u was wielkość brzuszka?
W pierwszej ciąży mój brzuch zaczął być widoczny dopiero około 15 tygodnia nawet później, a tutaj zaraz zaczynam 9 tydzień i już spodnie nie chcą się dopinać, brzuch na wieczór jest ogromny.
Przykro mi, myślałam o Tobie i miałam nadzieję, że jednak zarodek się pojawiJa niestety poroniłam ... no nic dziewczynki, trzymam za Was kciukasy wszystkie i za Wasze maluszkia ja mam jedna córeczkę i będę się na razie tym cieszyć
buziakiii !!! Samych pięknych porodów Wam życzę
![]()
Mój mąż też mówił o bliźniakach patrząc na mój brzuchto moja 3 ciąża i mam takie wzdęcia, że wyglądam jak w 4 miesiącumąż już się na mnie dziwnie patrzy i gada coś o bliźniakach
ale we wtorek zobaczymy, bo w końcu mam wizytę. Spytam się czy moge espumisan brać, bo aż mi nieswojo z takim bebzolem na takim wczesnym etapie, ażadne domowe sposoby mi nie pomagają na razie
U mnie to 3 ciąża i nie jest źle, tez zaraz zaczynam 9tydz i tak naprawdę nie zauważyłam trudności w dopięciu spodni, ale od początku ciazy schudłam 4kg więc pewnie tez dlatego, gdzieś tam widzę ze sie dołem juz zaokrągla ale jeszcze nie na tyle zeby bylo widać. Chociaż czasem wieczorem jak jestem pojedzona po całym dniu to moze tak, ale wtedy i bez ciąży miałam większy brzuch po całym dniu dobrego jedzeniaHej dziewczyny i jak tam się czujecie?
Pytanie mam do dziewczyn, które już są w kolejnej ciąży jak u was wielkość brzuszka?
W pierwszej ciąży mój brzuch zaczął być widoczny dopiero około 15 tygodnia nawet później, a tutaj zaraz zaczynam 9 tydzień i już spodnie nie chcą się dopinać, brzuch na wieczór jest ogromny.
A na kiedy wizyta?1/4 ciąży za mnąmam nadzieję, że ono wciąż tam jest i jest ok, bo od dwóch dni już czuję się lepiej. I niby wiem, że na tym etapie to już normalne, a jednak gdzieś tam nutka niepewności siedzi w głowie
![]()
Teraz jeszcze mam 9 sierpnia, także niedługo.A na kiedy wizyta?
Pamiętaj, że zrobiłaś wszystko co mogłaś i nie masz już na nic wpływu. Też się stresuje, ale tłumaczę sobie tak jak tobie napisałam. Co będzie to będzie, wiem że sobie nie mogę zarzucić nic, dbam o siebie i dziecko. Pozostaje tylko czekać.