• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Nie zagladalam caly dzien i juz nie nadazam 😂 czekam na grupe prywatna 🙂 chcialam sie was zapytac o to czy rozgladalyscie sie juz za poduszkami ciazowymi? Albo macie jakies sprawdzone? Plecy zaczynaja mi siadac i zastanawiam sie juz nad ich odciazeniem 🙂
Ja mam jeszcze z pierwszej ciąży i nie umiem sie z nią rozstać. Kupiłam stacjonarnie w bobolandzie i jest super to najlepiej wydane 200 zł w moim życiu 😅

Nie zagladalam caly dzien i juz nie nadazam 😂 czekam na grupe prywatna 🙂 chcialam sie was zapytac o to czy rozgladalyscie sie juz za poduszkami ciazowymi? Albo macie jakies sprawdzone? Plecy zaczynaja mi siadac i zastanawiam sie juz nad ich odciazeniem 🙂
ja mam jakąś w kształcie C. Używaną 2 ciąże. U mnie się sprawdziła, ale mąż narzekał, że miejsca dla niego nie ma na łóżku. Teraz mojej siostrze ją dałam jakiś czas temu i rozglądam się za nową

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry