Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zaległości potworne
obiecuję poprawę, choć teraz będzie już tylko trudniej, bo niedługo powrót do pracy i przedtem chcę jeszcze jak najwięcej spraw pozałatwiać.. a jest tego sporo..
Dorotaaa pisze mi ze nie ma napisu odpowiedz pod postami, niw wiecie dlaczego??

ale idę w tym tygodniu na przegląd podwozia to zagadnę o jakieś zabezpieczenie.. tyle, że kiepsko to wygląda, bo nie mogę brać tabletek.. no i co mi zostanie

Już niedługo będziecie w swoim domku to będzie mniej cichych dni...

to się nazywa mieć znajomości;-)
:-) Wróciliśmy troszkę zmęczeni, bo podróż zajęła nam ponad 3 godziny, ale dziewczynki były mega grzeczne i prawie całą drogę przespały! 

A robi je normalnie czy pod ciśnieniem?
:-) A co do zapomnienia, to z tego co kiedyś pisałaś masz jeszcze jakieś wolne pokoje na górze, prawda?!
Teraz możesz odpoczywać!
Machałam do Ciebie wczoraj, jak przejeżdżałam przez Tarnów i okolice, aż mnie ręka rozbolała, hehe

! My z Zuzanką też zaczęliśmy chodzić na basen jak miała ponad pół roku, ale nasza przygoda z wodą szybko się skończyła, bo dostała zapalenia układu moczowego i niestety nie obyło się bez antybiotyku...:-( Ale z Martynką też spróbujemy!
Na szczęście już niedługo ta sytuacja się skończy i będziecie spokojnie sobie mieszkać, bez osób 'trzecich'!
:-) fajnei ze weekend wam sie udał
:-( z Marysi córusia tatusia i juz sobioe go owineła wokół palca
;-) a gdzie zdjecia sesjowe z chrzcin Marysi?