Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pozdrawiam. Trzymajcie jutro kciuki, bo z moją wiedzą będą baaardzo potrzebne

). Jeszcze was nie podczytałam ale nadrobię zaległości. Póki co to odwiedziłam inne wątki
. U nas co dzień to nowe atrakcje. Moja córcia teraz już chce wstawać
. Jak się łapie za palce moje to nie do siadu tylko do wstawania
. I nie za bardzo jej się podoba siedzenie. Musimy obniżyć łóżeczko, bo jeszcze tego nie zrobiliśmy
. Raczkowanie jeszcze jest na etapie "bujania" w miejscu. Siadać sama jeszcze nie siada ale jak się już posadzi ją to może siedzieć i siedzieć
. Wczoraj byliśmy w restauracji na obiadku to córcia siedziała z nami przy stole w siedzonku dla dzieci i jadła owoce ze słoiczka (które jej dałam). Także pełna kulturka. Zachowała się wręcz wzorowo
.
. Ale mam nadzieję, że będę na bieżąco z czytaniem
.
Ale tak strasznie już za nią tęsknię, że nie mogę wytrzymać (oglądam się wszędzie za dziewczynkami w jej wieku i nawet je zagaduję
)... 

Dobrze, że kupiłam dziewczynkom wcześniej trochę cieplejszych ciuszków, bo mają teraz jak znalazł.... Muszę jeszcze podreperować swoją garderobę. W zeszłym roku mało co kupowałam, bo byłam w ciąży i teraz szafa lekko pusta... Szkoda tylko, że w sklepach dalej takie workowate rzeczy w modzie, bo ja już się z takich wyleczyłam, hehe
:-)
Jednak przerwa robi swoje
zabkow jeszcze nie ma ale od dluzszego czasu sie bardzo slini i wpycha cale piesci do buzi to moze zaraz jekis wyjdzie:-)

Ale sie naprodukowalam.Nie stresuj sie niepotrzebnie kochana

Ale wyglada komicznie

dawno nic nie pisalas.Nie jest zazdrosna/y o Tymonka??