• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hej
Agunia mój zazwyczaj usina mi przy cycu wieczorem a w dzien leze kołoniego i i bujam mu tyłeczke i nuce kolysanke;-) a potem przekładam do łozeczka:tak:
my kapiemy o stałej porze zazwyczaj i spanie jest miedzy 8-9

reklama
Agunia ja kapie Kube tak 7-8 i klade go do lozeczka z butla i sam zasypia w dzien tez mam bez problemow butla i do lozeczka :-):-):-)

A teraz wam pokaze samodzielne stanie przez 1min bo zaraz sie przewraca:-)

Załączniki

• Zdjęcie021.jpg
    Zdjęcie021.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 43
Dorota minuta to już coś :tak:

Agunia Basia zasypia w dzień bez problemu, jak widzę że jest zmęczona to idę z nią do pokoju dziecięcego, kładę do łóżeczka ze smoczkiem w buzi i śpi. Gorzej jest wieczorami, bo wtedy czasem muszę ją kilka razy wziąć na ręce zanim zaśnie. Ogólnie zasypia dobrze tylko niestety jeszcze często się budzi w nocy :baffled: i wcale nie chce wtedy jeść ani cyca ani z butli. A kąpię ją kiedy Ala ogląda dobranockę, a potem Ala sama się kąpie (z drobną pomocą).:-)

Weronika powodzenia na zakupach

agunia, za kilka dni wstawanie dla Ani nie będzie już taką atrakcją i przestanie wstawać w łóżeczku zamiast spać. Cierpliwości.
Babeczka zasypia sama w łóżeczku. Czasami muszę kilka razy do niej wejść i przytulić. A czasami bawi się zabawkami, aż w końcu zasypia.
Dorotaaa, gratulacje dla Kubusia.
Asiaa, ja też staram się kąpać Milenkę przed bajką lub w trakcie. Tak żeby juz była w łóżeczku jak się skończy dobranocka i wtedy szykuję do spania Przemka. No chyba, ze mąż jest w domu, wtedy on się zajmuje Przemkiem.
Wczoraj pojawił się nowy ząbek. Dziś byliśmy na basenie. Trochę się bałam, jak Milenka zareaguje, bo przez te ostatnie choroby już bardzo dawno nie była. Ale chlapała wodą i mimo zmęczenia była zadowolona. Za to po basenie zasnęła mi jeszcze w szatni. Nawet jak włączyłam suszarkę to się nie obudziła.

No ja z Anulką nie miałam problemu do wczoraj,jak spodobało się jej wstawanie to nie chciała zasnąć..Mam nadzieje że jej sie znudzi choć troszke:-)zobaczymy jak dzisiejsza nocka...do tej pory to był anioł,kładłam do łóżeczka po kąpieli i po jedzonku,dawałam smoczka misia i spała do rana jak aniołek...dlatego dla mnie to takie zaskoczenie i nawet nie wiedziałam jak ją uśpić bo nigdy nie musiałam tego robić...

Cześć Mamuśki!
Wpadłam się odmeldować!:-)
Żyjemy i mamy się zdrowo. Robimy kolejne postępy - zaczęło się wstawanie w łóżeczku i najlepiej gdyby Mamusia chodziła ze mną za rączki! ;-):tak:
Za to ze spaniem Martynce się pogorszyło, bo wybudza się w nocy po kilka razy...:baffled: Zastanawiam się czy to nie nowy ząbek?:sorry:
Zaliczyliśmy dzisiaj świąteczne zakupy i padam na twarz więc powiem Wam już dobranoc< papa

Najsłodsze życzonka dla Kayusi na ósmy miesiączek! :-):-):-)

Dorota gratulki dal Kubusia:-):-):-):-):-) mój tez jak sie zapomni to postoi chwilke:tak:
Giza gratulujemy kolejnych zeboli u ans tez dzis wyszły wreszcie 2 górne dwójki i Kondzik ma tym sposobem 6 zeboli:-p

byli dzis u ans znajomi i kolezanka jest w ciazy:rofl2::-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów :-******

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się tylko zamleduję, bo na czytanie brak mi dziś sił :zawstydzona/y:

Katar u nas na całego - napiszcie proszę co dawać dziecku (bo nie kaszle kicha czasem, ale karat jest masakryczny) :szok: psikam jej Nasivin-em (2x dzienie) ale nie przechodzi:-( nie chce iść do Dr bo jak ją znam to wpakuje zaraz antybiotyk - a tego nie chcemy:no:

Poza tym dzień minął zakupowo - kupiliśmy lodówę, zmywarkę, pralkę, jakieś pierdoły do łazienki i juz nawet nie pamiętam co jeszcze :baffled: Ide do wyrka bo dziecię woła!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry