Co do fotek na nk ... nie wchodzilam na te linki pedofilow ale na forum kobiety pisaly co tam sie dzialo.Troche mnie to jednak ruszylo mimo ze wczesniej olalam sytuacje. Mam w kontaktach swoich 'znajowmych' i profil zablokowany ale jest ich ok 100 i nie wiem czy ktorys z nich nie ma dwoch twarzy. Oczywiscie nigdy bym nie wkleila nagich zdjec Dawida, ale postanowilam ze skasuje zdjcia na ktorych jest tylko on.
Musimy sobie zdawac sprawe ze zdjecia mozna nam ukrasc w kazdym momencie, wystarczy ze mamy je na 'twardzielu' i jestesmy podlaczeni do netu.Nie chcialabym znalezc profilu ze zdjeciami syna podpisanymi chorymi fantazjami jakiegos zboczenca Osobiscie zaje...la bym gnoja. Znalazalym i pozalowaly ze zyje.
Fakt, nie mozna popadac w paranoje ale ja widzialam forum i laski mnozyly tam te profile w niesamowitym tempie.
Weronika- trzymam kciuki i mam nadzieje ze bedzie tak jak chcesz.
Anetka- tez ogladalam ten odcinek rozmow w toku. Zalosni byli Ci 'tatusiowie'
Koles wyprowadzil sie z pokoju od zony i dziecka bo ' nooo dziecko jednak placze i nieprzespane noce..'
Prochu to ten medrzec nie wynalazl. Mojego M to mam ochote czasem palnac tak pozadnie ale ojcem jest wspanialym. I ma biedak szczescie
Kasik- buziaczki dla synka
Doris- mi Dr kazal podawac flegamine tak do 16 zeby dziecka w nocy kaszel nie meczyl. jest to lek wykrztuslny.
Matko jaki niedobry..probowalas?? bleee Moj syn jak widzi butle to ostentacyjnie zamyka buzie
Niekat - czasem faktycznie lepiej nie wiedziec