ninjacorps
Marcóweczka 2008
ninja - az taka jestem charakterystyczna hehehehe![]()
Nie wiem ale chyba mam już większości z Was jakiś obraz w głowie - np. Giza to dla mnie taka najbardziej świadoma tu mama, Befatka to wariatka, z którą chętnie wybrałabym się na imprezę klubową przy lejącym się alko
, (zresztą Niekat też chyba nie pozostałaby w tyle, hahaahahaah), Mrowa to taka forumowa iskierka, która zwyczajnie bardzo lubi ludzi, Skaba to mega zabiegana ale najbardziej zorganizowana laska (nie wiem czy wiecie, ale ona dała radę studiować jednocześnie 2 kierunki
), Remeny wydaje mi się mieć wielką cierpliwość i spokój wewnętrzny, Kasik chyba jest subtelna z natury, itd...
a jesli chodzi o odstawanie to ja zazwyczaj nie odstaję ale ostatnio nie ma okazji bo a to ciąża a to karmienei no i matce dwójki dzieci juz nie wypada się sponiewierać jak za dawnych lat... a mimo to chciałby sie
;-)
No ale jak dziadkowie z Częstochowy noszą tylko cały czas na rączkach na zmianę i dziecko 4 dni samo się nie bawi to czego się spodziewać
I tak cały czas - ja upominałam, żeby go cały czas nie nosili, a za 3 minuty już był na rękach...
, tydzień wcześniej

potem się budzi w nocy, ale dzisiaj byłam sprytniejsza i o północy dałam koperek włoski, a za 2 godziny pierś i śpi do teraz
;-):-)