ninjacorps
Marcóweczka 2008
Aha - Weronikaa - oby było po Twojej myśli! Dawaj nam tu szybko znać.
Trzymam kciuki.
To może ja Cię troszkę pocieszę - mi 2 testy różnych firm nie wyszły jak byłam w 3 tyg. ciąży więc może i u Ciebie się myli?
A wiesz co? Źle napisałam - co by się nie okazało to nie ma co tu pocieszać tylko winszować!
Naprawdę! Nie byłaby to łatwa sytuacja, a nawet jak dla mnie cholernie trudna, ale... to byłby znowu mały cud 

Dobranocka Dziewczyny!
Trzymam kciuki.To może ja Cię troszkę pocieszę - mi 2 testy różnych firm nie wyszły jak byłam w 3 tyg. ciąży więc może i u Ciebie się myli?
A wiesz co? Źle napisałam - co by się nie okazało to nie ma co tu pocieszać tylko winszować!
Naprawdę! Nie byłaby to łatwa sytuacja, a nawet jak dla mnie cholernie trudna, ale... to byłby znowu mały cud 

Dobranocka Dziewczyny!
to ja tez nieswiadoma wtedy jeszcze ze mam parke w brzusiu zaliczylam rollcostera
hi hi kolorowych
Normalnie jeździć się nie dało jednego dnia, ale zaciskałam zęby i dawaj!
tak to jest z tymi moimi chopami ze jak sie ich pochwali to sie psuja
dostał oczywiście mleko z kaszką - jak pisałam wieczorem zasnął w 3 sek. a juz o 1.00 czyli 15 mon po tym jak sie połozyłam i zdązyłam zasnąć - ksiaże się obudził z rykiem na mleko....no nieeeee a juz myslsłam że bedzie spokój.dałam mu 90 ml i zasnła ale z oporami.Potem pare razy marudził ale do rana już był wzgledny spokój.
ehh z łukaszem jest identycznie - jak go do kogoś pochwalę to zawsze coś wymysli głupiego ze ręce opadają.... stara prawda sie sprawdza :"nie chwal dnia przed zachodem słonca a chłopa..."
..to zmaiany!..U nas też Antosia z 3ma przerwami dziś w nocy..oczywiście cycuś musiał być..a i tatus nosił...Ale juz przed 6stą z tata na dole urzędowała...zjadła miche kaszki..i właśnie zaniosłam ją do łóżeczka...(zaraz zaśnie..)