hejkum
Befatka oj to porzadzisz
i co zakupki udane?
PM całe szczescie ze nic sie nie stało
tylko na starchu sie obeszło
buziaczki dal Tosienki :-*
Kra to mały alpinista ci rosnie

a moze uda sie z ta praca;-)
Ewa nie zazdroszcze @ ale i tak dlugo sie uchowałas bez;-)
Weronika i jak dzis lepszy humor? mezus przeprosił?
Agunia mozesz psikac do noska woda morska, i jak pisała Beti na noc posmarowac pulmexem
i oczywiscie odciagac gluty
jest tez nasivin w kropelkach na katar
Ninja ja tez czasem miewam kompleks wykształcenia :-( ale mysle ze kiedys moze sie dowartosciuje i skoncze jakies studia ;-)
zdrówka dla chorowitków
i wrócły córy marnotrawne;-)
tesknota was zmozyla za nami nie
Dla Basi i Dzemika moc uscisków i buziaków :*******
Befatka oj to porzadzisz

i co zakupki udane?PM całe szczescie ze nic sie nie stało
tylko na starchu sie obeszłobuziaczki dal Tosienki :-*
Kra to mały alpinista ci rosnie

a moze uda sie z ta praca;-)Ewa nie zazdroszcze @ ale i tak dlugo sie uchowałas bez;-)
Weronika i jak dzis lepszy humor? mezus przeprosił?
Agunia mozesz psikac do noska woda morska, i jak pisała Beti na noc posmarowac pulmexem
i oczywiscie odciagac gluty
jest tez nasivin w kropelkach na katarNinja ja tez czasem miewam kompleks wykształcenia :-( ale mysle ze kiedys moze sie dowartosciuje i skoncze jakies studia ;-)
zdrówka dla chorowitków
i wrócły córy marnotrawne;-)
tesknota was zmozyla za nami nie
Dla Basi i Dzemika moc uscisków i buziaków :*******
Ostatnia edycja:

ja nawet gdybym miała taką możliwość na "ustawienie" to bym nie chciała w ten sposób
I wybacz słownictwo, ale.....czy Ciebie porąbało?????? o tej porze siedzieć na bb;-)
I dziewczyny o jakich Wy kompleksach bredzicie
Ja to mam odwrotnie - skończyłam dwa kierunki, ale zajęłam się matkowaniem, więc moje doświadczenie zawodowe to tylko staż (na którym swoją drogą nieźle dostałąm po d...ale to się tylko na zamknięty nadaje
) więc chyba nigdy nie da się mieć wszystkiego. A tak z perspektywy czasu, to myślę, że całkiem nieźle jest dobierać studia do pracy, którą się np. już wykonuje, a nie kierować się planami
Ninja ja też sobie mówię, że jestem zaj...sta - innym też to wmawiam, żeby nie zapomnieli przypadkiem
za to do mojej siostry przyszła już gawędziara dla Emiego na gwiazdkę i jest suuuuuper