Hej serdaczne zyczenia dla Basi i Dzemika
Weronika no wlasnie melduj sie a nie na budowe (pewnie)zwiałas
Asia M to Ty tez belfarzyca jestes??;-);-)

Mam nadzieje ze przerzutów nie bedzie a tata bedzie sie cieszył dobrym zdrowiem przez wiele ,wiele lat.
Kasia s -całe szczescie juz wychodzicie z tych choróbsk.Juz sie przyzwyczailas do pracy czy dalej taka padnieta wracasz??Teraz okres przedswiateczny wiec kazdy w kosc dostanie:-(
Ninja Kra mnie tez sie podoba ,,sielankowa''atmosfera na naszym forum.Nikt sobie do oczu nie skacze gdy jest róznica zdan (w koncu kazdy ma do tego prawo) czasem jak wdepna na inne fora i widze np,,uzywaj kropek i polskich znaków bo cie nie rozumie ....''to az mi sie nie chce dalej czytac

:-(
Asze ja zawsze bylam grzeczna -- teraz zaluje....;-);-)

Nie no pewnie tak bedzie ze bede co godzinie do domu dzwonic ale moze do mojego barata zeby J.nie kazal mi do domu wracac heheh
Asia nie ide z ta kolezanka co ostatnio u mnie byla tylko wypuszczam sie w teren z 3ma mamuskami 2ma Olami i Madzia.Pamietam nasze ostatnie wspólne spotkanie w pubie jak one mówily ze sie staraja o dzidziusia a ja mówilam zadnych dzieci - jeszcze nie teraz!! No i one styczníówki a ja marcówka

Mrówa zakupy sie udaly kupilam malej spiworek do spania,nianie -w koncu i fajniutki bialy kombinezon.Moze pozniej uda mi sie wkleic fotki na odpowiednim watku
Ide dziecie uspac bo szleje jak pijany zajac