*Doris*
Zadomowiona(y)
Asia - trzymam kciuki, żeby Twój tata był zdrowy.
Weronika - może rzeczywiście zrób jeszcze badania krwi, skoro zdarzają się takie przypadki, jak pisały dziewczyny.
Niekat - gratulacje z okazji pierwszego ząbka!
Ja byłam dzisiaj w pracy i okazało się, że nie mam do czego wracać. Firma podupada, redukuje zatrudnienie. Trzeba będzie zacząć czegoś szukać, tylko chyba ciężko mi będzie znaleźć pracę na pół etatu. Na razie mi się nie spieszy, bo materialnie sobie radzimy, ale w końcu będę musiała wrócić do zawodu. Trochę mi szkoda mojej byłej firmy, bo była w niej na prawdę fajna atmosfera.
Weronika - może rzeczywiście zrób jeszcze badania krwi, skoro zdarzają się takie przypadki, jak pisały dziewczyny.
Niekat - gratulacje z okazji pierwszego ząbka!
Ja byłam dzisiaj w pracy i okazało się, że nie mam do czego wracać. Firma podupada, redukuje zatrudnienie. Trzeba będzie zacząć czegoś szukać, tylko chyba ciężko mi będzie znaleźć pracę na pół etatu. Na razie mi się nie spieszy, bo materialnie sobie radzimy, ale w końcu będę musiała wrócić do zawodu. Trochę mi szkoda mojej byłej firmy, bo była w niej na prawdę fajna atmosfera.

i przed @ zrobilam 2 testy i nic 2 dni po terminie @ zrobilam test nic dopiero po paru dniach zaczely bolec mnie piersi wiec znowu polecialam po test i wyszly slabe 2 kreseczki poszlam na wizyte do gin i tez jakos wychodzil mi 5tydz przy Arku bylo w tym czasie widac pecherzyk na usg a przy Domisiu kompletnie nic tylko powiekszona macica kazala przyjsc po 2tyg wiec przyszlam no i zrobila mi dopochwowe bo sie wystraszyla ze to trojaczki ale byly blizniaki z tym ze u jednego serduszko juz bylo widac a u drugiego nie i znowu po 2 czy 3 tyg kazala przyjsc bo mozliwosc byla ze sie to wchlonie no i tak sie stalo zostal sam Dominis:-( kochany Dominis :-) nie chodzi mi o to ze mozesz miec blizniaki ale o to ze ja tez tak mialam ze w 5tyg nic nie bylo widac tylko macica powiekszona mam nadzieje ale ze bedzie jak chcesz i ze dostaniesz@ 3maj sie ale nadal mi sie wydaje ze bedzie z tego dzidziolek obym sie mylila skoro nie czas na to