ninjacorps
Marcóweczka 2008
Jeszcze jedna, najprostsza opcja jest taka, byś zmierzyła jutro poziom beta HCG, czy znacząco nie urósł.
Tak było u mnie, bo z moich nietregularnych miesiączek wynikało, ze ciąża jest 6-tygodniowa a usg wskazywało na 4-tygodniową, więc było podejrzenie , że to ciąża nierozwijająca się, czyli obumarła w 4 tygodniu - dlatego robiłam betę a po dwóch dniach powtórka i skoczyła znacznie :-)
Tak było u mnie, bo z moich nietregularnych miesiączek wynikało, ze ciąża jest 6-tygodniowa a usg wskazywało na 4-tygodniową, więc było podejrzenie , że to ciąża nierozwijająca się, czyli obumarła w 4 tygodniu - dlatego robiłam betę a po dwóch dniach powtórka i skoczyła znacznie :-)
:-(
a też się wzruszyłam że będziemy wyczekiwać nowego maluszka i przeżywać twoją ciążę;-) no to w takim razie czekamy na twoją @
. Ale lepiej aby było po twojej myśli. 
, bo ostro zareagowałaś;-)
. A powiedziałam mojemu mężowi że jedna koleżanka z forum jest znowu w ciąży to mi powiedział że ja będę następna, normalnie nie wiem teraz czy czegoś nie sabotował
bo on to mnie zazwyczaj stawia przed faktem dokonanym, może też sprawdzę na wszelki wypadek, chociaż to raczej impossible.
No ale lepszy zarobek niż w szkole. 
:-) tak że idealnie, dlatego te obecne "przeboje z rzekomą ciążą" są dla mnie szokiem, bo raczej nie ma opcji żebym była, no chyba że tak jak pisałam "pierwszy tydz. listopada"