• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Eeee, Niekat - zawiodłaś mnie :-D- ja tu szukam jakieś pojechanki a tu taka słabizna (a tak naprawdę żadna pojechanka).... :-D:-D:-D:-D
A od Mrówy się odczep - parę postów dalej się wytłumaczyła i napisała "nic nie szkodzi"! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ps - ale i tak obstawiam przy zdaniu Mrowy - mamy wyrażać swoje opinie, więc przecież nie mogłam napisać jak PM "rozumiem Cię" jeśli to nieprawda ;-) Ja po prostu jestem za bardzo ociosana na jakąkolwiek poezję (chociaż w sumie to tamtego to bym poezją nie nazwała akurat). Jak to mój kumpel powiedział mi kiedyś: "Wiolka, jesteś romantyczna jak piec hutniczy"... :-p

Ninja na szczęście od tamtego czasu zostałaś moderatorem i Twoje zamiłowanie do porządku zostało jak najlepiej spożytkowane:-p;-):-D A swoją drogą dziewczyny ile tych babek się tutaj przewinęło!:shocked2:
niekat gratki dla Marcelka:tak::-)
kasia_s a tym Twoim znajomym to lekarz powiedział, że te problemy to przez tak wczesne chodzenie?:szok: Bo mnie się zawsze wydawało, że jeśli dziecko samo ćwiczy, to nie zrobi sobie krzywdy:confused:
A my dziś byliśmy na przedszkolnych mikołajkach - potańczyłam sobie :zawstydzona/y::-ppotem były paczki i tu wyszła dooopa, bo zapłaciłam za 3 - dla Błażka, Iwa i Jeremka, a okazało się, że Kurdupla nie wyczytali i dopiero jak się upomniałam, to na gwałt znaleźli dodatkową:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Później dzwoniła do mnie wychowawczyni Błażeja twierdząc, że ma na liście tylko Kudłacza i mojego siostrzeńca, a Emiego nie. No przecież płaciłam - jeszcze rozmawiałam z tą babką, że dla takich maluszków, ale też kupuję, bo chcę, żeby Błażej miał świadomość, że są tak samo ważni:confused:
No a jak juz jesteśmy przy nowościach przedszkolnych, to wczoraj Pan Mąż odebrał Syna Swego, ale w szatni go pani zatrzymała, żeby mu powiedzieć, że Syn ów .....nasikał na kolegę:dry:Babka twierdzi, że celowo, Kudłacz mówi, że tamten go podglądał przy pisuarze, no a trzymając pytona w garści.....to same sobie dopowiedzcie resztę:sorry::eek:
Dziś delikwent potraktowany z ciepła moczem czekał na Błażeja w szatni....bo to ponoć jego ulubiony kolega:szok: i poszli razem do sali:cool2: I to niby ja mam dziwnego dzieciaka....:eek:

noo ja wyraziłam;-)i ty wyraziłaś że mam wiećej nei wyrażać więc się powstrzymuję;-):-p:rofl2:żartuje of course - ale szkoda bardzo zebys mi tam jeszcze ofen nawrzucała:baffled:juz by mnie tu dziś nie było hehehe poza tym to nie miało być poetyczne ani tym bardziej romantyczne:-pzgadzać się nie masz obowiązku ale czasem można zwyczajnie "opuścić linijkę" i czytać dalej,nie:tak:
i nie krakać mi tu kolejnej ciaży bo znajdę i krzywdę zrobię ;-):-D:rofl2:
mężuś się myje bo stwierdził ze do mnie nie mozę przyjsc brudny tym bardziej ze wysmarowana balsamami i wypachniona jakimś erotycznym pachnidem przywdziałam najseksowniejszą szmatkę jaka mam w szafie :-pwieć raczej gwałcić go nie będe musiała heheheh tylko czemu ja kuźwa teraz musze na niego czekac klikając na BB!!!!:-p

kra-no az sie poplakalam ze smiechu:-D:-D:-D:-D ty to jestes mocna ... i czasem tak jakbym slyszala mojego M "pytona", "z ciepla moczem" :-D:-D:-D
niekat-to powinien ci jakis soprajs zrobic za to czekanie:-) jakies stringi ze skorki czy cos:-p:-D

niekat-to powinien ci jakis soprajs zrobic za to czekanie:-) jakies stringi ze skorki czy cos:-p:-D[/

hahahahaahhahhahahahaahahah, chyba jednak ochota by jej szybko przeszła, hahahahaahahahahaa

Kra - już sobie wyobraziłam jak pląsasz... :-D:-D:-D A Błażej zachował się jak prawdziwy mężczyzna! (Tata go nie pochwalił? :-p)
A dziewczyn faktycznie sporo się przewinęło - niektórych szkoda, np. Telmy . Napisała też kiedyś laska co była mamą marcowych bliźniaków - byłyśmy strasznie ciekawe jak to sobie organizuje, bo wiele z pierworódek marzyło na początku ciąży o bliźniętach - w tym ja - ale mi akurat szybko przeszło po porodzie :-D
niekat - teraz już pokornie nauczyłam się opuszczać linijki czasem, chociaż ostatnio nie mam powodów ;-)

reklama
hahahahaahhahhahahahaahahah, chyba jednak ochota by jej szybko przeszła, hahahahaahahahahaa

Kra - już sobie wyobraziłam jak pląsasz... :-D:-D:-D A Błażej zachował się jak prawdziwy mężczyzna! (Tata go nie pochwalił? :-p)
A dziewczyn faktycznie sporo się przewinęło - niektórych szkoda, np. Telmy . Napisała też kiedyś laska co była mamą marcowych bliźniaków - byłyśmy strasznie ciekawe jak to sobie organizuje, bo wiele z pierworódek marzyło na początku ciąży o bliźniętach - w tym ja - ale mi akurat szybko przeszło po porodzie :-D
niekat - teraz już pokornie nauczyłam się opuszczać linijki czasem, chociaż ostatnio nie mam powodów ;-)
Pochwaliła mamusia:-p bo tak na serio to bardzo prawidłowy odruch - uczulamy go tak delikatnie, że jego siusiaka nikt nie powinien oglądać,nawet pan dr może tylko jeśli jest mama albo tata z nim:tak:
Telmę pamiętam, bo już Was wtedy podczytywałam:zawstydzona/y:
No a ostatnio to ja przejęłam pałeczkę po Tobie- pozamiatałam sobie u Weroniki i aguni:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry