ninjacorps
Marcóweczka 2008
Asze - będę Ci bardzo wdzięczna :-) Chodzi mi o samą gazetę, byle było to wydanie regionalne. :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to moze jako przestawicielki marcoweczek na wyspach tez spotkanie reprezentacyjne zrobimy, uczestnikow: 2Ale Wam zazdroszcze.

;-)

Muszę iść z Milo do poradni aby sprawdzić czy nie ma dysgrafii. Ale ja tez nie raczkowałam i nie miałam nigdy żadnych problemów z ortografią, pismem, gramatyką czy mową. A czytałam już w wieku pięciu lat. Więc już nic nie wiem

mam nadzieję,że chociaż Tymuś z tego jakoś lepiej wyjdzie...Oby dzieewczyny szybko do domku wróciły.
chodziła już jak miała 10miesięcy,ale czy raczkowała nie pamiętam
Dorwalam sie do kompa zeby napisac ze juz sobie przypomnialam ze to polkole mozgowe a nie polmozgole (ktore u mnie jak widac nie wspolpracuja odpowiednio sprawnie a niby raczkowalam
;-)!
i jak zadziałało
nawet rehabilitantka i ortopeda nam mówiła zeby raczkował :-)
w końcu to twoje szczęście teraz wiec okaz jej duzo zainteresowania i miłości , jej potrzebna szczęśliwa mama a nie zestresowana;-)weż sie za siebie bo zwarjujesz