• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Asze - jeszcze nie doszła, ale myslę, że przed Świętami to normalne :tak:

Skaba - czy Mary wykazuje już przewagę w dyskusji z bratem czy jeszcze się uczy od szanownej Mamy? :-D Zdrówka dla dzieciaków!

Idę spać bo głupia pinda siedzę przed kompem od półtorej godziny non stop :-p

asze no niestety nie da się uniknąć kłótni:no: Myśmy się dziś pożarli przy ubieraniu choinki:-p on ucinał za krótkie wstążki, a później nie dawał słomek do pierników - prawie dokonaliśmy podziału majątku:-D Ach ta świąteczna atmosfera;-) a jeszcze czeka nas pakowanie prezentów:-p:-D Na szczęście dostałam @ więc mogę się bronić, że nie dokońca jestem szurnięta:rofl2: Aaaaa i w związku z powyższym proszę mi już tu dziewczyny o różczkach nie rozprawiać:-p:-D;-)

Skaba - czy Mary wykazuje już przewagę w dyskusji z bratem czy jeszcze się uczy od szanownej Mamy? :-D Zdrówka dla dzieciaków!

niewiele jej brakuje (do brata, bo mamusia to osiągnęła mistrzostwo w darciu pyska);-) wyma****e łapkami, artykułuje mnóstwo dźwięków i naśladuje ton Bartka.. do rękoczynów już niedaleko, bo mała wcale nie chce ustąpić.. charakterna kobita!

asze no niestety nie da się uniknąć kłótni:no: Myśmy się dziś pożarli przy ubieraniu choinki:-p on ucinał za krótkie wstążki, a później nie dawał słomek do pierników - prawie dokonaliśmy podziału majątku:-D Ach ta świąteczna atmosfera;-) a jeszcze czeka nas pakowanie prezentów:-p:-D

poplułam monitor:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ejjj, ciągle tylko na mnie plują i plują - bo zbiorę moje zabawki z Waszej piaskownicy:-p;-)
Skaba mój Emi pobił Błażeja jak miał 7 miesięcy:baffled: złapał go za włosy i odebrał zabawkę, którą Kudłacz mu podprowadził:angry:
Ja też uciekam, dobranoc :-)

My wczoraj po "częsciowych" zakupach...i dobrze że mieliśmy ustalone z góry co kupic..to nam nawet szybko poszło..i jeszcze obiad w Sphinx-e zaliczyliśmy;-).. i Antosia z Alexem bardzo grzeczni byli...:tak:
Tylko że jeszcze niemam prezencików pod choinkę:-(..i tez niezabardzo jak moge się ruszyć..Teściowej tylko kupiliśmy:tak:..
My to żadko siekłucimy..(tj.tak by podnosic głos)..ale często jest wymiana zdań...Tylko że ja to raczej ugodowa jestem..i wole sie nieodzywać..i zmienić coś..by było lepiej:tak:..co nieznaczy że P. ma nic w sobie nie zmieniać;-)..
..I tak tu byłam dziś na 9tą umówiona na paznokcie (bo tu niedaleko otworzyła dziewczyna)..i co?..nie idę:wściekła/y:..bo wieczorem piotrus miał telefon..i dzis na 8mą musiał byc w pracy:-(..Ale zaraz będę dzwonić..to może jutro sie uda...
..ja to se mogę cos zaplanować:no:
A raz (jeszcze Alexa nie było)..to tak się na niego obraziłam..(poprostu przestałam sie zbytnio odzywac)..tylko już niepamiętam o co to poszło...,to ja jestem sobie w pracy..a tu przychodzi na oddział z bukietem róż..i szuka mnie po całym oddziale:tak:,,oczywiście wszystkie babcie powychodziły z sal...i zachwycały sie ..że ale romantycznie:-D:-D..iże musi mnie baardzo kochać:-D:-D..Do dziś to pamiętają!:tak:....
skaba no i ciekawe...to napewno ospa??a jak tak..to Marysię przecież tez może dopasc??Zdrówka!
Ciekawe jak dziś większości mineła nocka..i mówicie że jest dobry układ planet?:confused:;-)..
Antosia przespała całą..Alex jak zwykle nad ranem przeszedł do nas..A dziś czeka mnie zmiana pościeli..pranie..I pewnie jeszcze jeden bigos:tak:

Witamy:-)wiecie co...moja Ania miała w łóżeczku taką ogromną żabę położoną w nóżkach,ostatnio zaczęła się po niej wspinać,a ja co by nie wyleciała z łóżeczka to jej ją wczoraj wyjęłam,dziś jak się obudziłam(moja głowa jak śpię jest tuż przy końcu jej łóżeczka)Anulka stała w tym miejscu i sie wychylała i mnie próbowała po głowie bić i za włosy ciągnąć:-D:-D a co...niech ta matka wstaje wreszcie:-Dhihihi

reklama
nooo.. a może warto, bo osttanio w TV móiwli, że w grudniu tego roku jest niepowtzralny układ planet i dzieci w tym miesiącu poczete będą geniuszami! co wy na to??? :-D:-D:-D
tez o tym słyszałam:-D:rofl2:

Anetka i jak uzyłas różdzki:-D:rofl2:
Skaba i co z Bartusiem?
Ewa to szkoda ze ci paznokcie nie wypaliły:-(a jak twoja mama sie czuje?

a ja dzis byłam z Melci na roratach a teraz pojechała z tata po choinke bo szanowna pani tez chce miec u siebie w pokoju:-D:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry