Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zdrówka dla dzieciaków!
Myśmy się dziś pożarli przy ubieraniu choinki
on ucinał za krótkie wstążki, a później nie dawał słomek do pierników - prawie dokonaliśmy podziału majątku
Ach ta świąteczna atmosfera;-) a jeszcze czeka nas pakowanie prezentów
Na szczęście dostałam @ więc mogę się bronić, że nie dokońca jestem szurnięta
Aaaaa i w związku z powyższym proszę mi już tu dziewczyny o różczkach nie rozprawiać
;-)Skaba - czy Mary wykazuje już przewagę w dyskusji z bratem czy jeszcze się uczy od szanownej Mamy?Zdrówka dla dzieciaków!
asze no niestety nie da się uniknąć kłótniMyśmy się dziś pożarli przy ubieraniu choinki
on ucinał za krótkie wstążki, a później nie dawał słomek do pierników - prawie dokonaliśmy podziału majątku
Ach ta świąteczna atmosfera;-) a jeszcze czeka nas pakowanie prezentów
![]()

..
..co nieznaczy że P. ma nic w sobie nie zmieniać;-)..
..bo wieczorem piotrus miał telefon..i dzis na 8mą musiał byc w pracy:-(..Ale zaraz będę dzwonić..to może jutro sie uda...
,,oczywiście wszystkie babcie powychodziły z sal...i zachwycały sie ..że ale romantycznie
..iże musi mnie baardzo kochać
..Do dziś to pamiętają!
....
;-)..

a co...niech ta matka wstaje wreszcie
hihihitez o tym słyszałamnooo.. a może warto, bo osttanio w TV móiwli, że w grudniu tego roku jest niepowtzralny układ planet i dzieci w tym miesiącu poczete będą geniuszami! co wy na to???![]()