• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dzieki mrowa za pamięć..narazie niby ok,..ale cos sie obawiam jej tego wyjazdu do mojego brata(jutro jedzie autobusem)..do Lublina na święta..Bo wystarczy że się zdenerwuje..to RR ma odrazu pod gwiazdy:no:..Ale juz bratowa wie co robić..i szpital niedaleko..
To Melcia będzie mieć własną choineczke:tak:..fajnie!
ja juz pościele pościągałam..wietrzy mi się teraz,..bo okna pootwierałam na górze..i jedna pralka sie juz konczy..zaraz druga....A z panią umówiłam sie na jutro na te paznokcie..całeszcęscie na 9tą miała wolne..(i Piotrek też!!!:-D)

Witajcie :-) Mąż wlasnie robi sniadanko :-) Dalam Filipkowi mleko i chcial isc spac to go dalam do lozeczka. Mąż właczyl kominek i maly sobie oglada :-P Juz sam zaczyna stac dluzsza chwile :-)

No zobaczymy co z tego czarowania nam wyjdzie :-P bo katar nie przeszedl :-( no moze chociaz nam sie uda z Geniuszem :-p

Mrowa hahahaha to bedziecie mieli druga choinke :-) tylko czy prezenty tez musza byc pod dwoma choinkami?? :-D

Skaba co z Maluchami? Lepiej choc troszke? Oj trzymam kciuki zeby to nie byla ospa. Buziaki dla Was :-*

Ewa no to mąż sie postaral z kwiatami :-) Ja bym chciala byc mniej nerwowa i staram sie wlasnie nie klocic o drobiazgi ale jak sie nazbiera to mnie az nosi :zawstydzona/y: no ale szkoda zycia na klotnie o drobiazgi i pracuje nad soba :-)

Musisz chyba przyspieszyc tempo z prezentami bo juz malutko czasu zostalo na takie zakupy :-/ A wiadomo ze potem jest tez troszke roboty w wigilie

kra
asze ja to chayba zawsze mam PMS :rofl2::-D:-p

Ale dzisiaj pospałyśmy - prawie do 8.30:-). Teraz maluda śpi. Ja od rana sprzątam na tyle ile mi Zuzia pozwoli czyli po kawałeczku. Na szczeście jest Milo to trochę się nią zajmuje:tak:. Zęby nadal nie wyszły:no:
Mrówa pamiętaj wkleić zdjęcie Meli choineczki:tak:
Ewa widzę, że u Ciebie też sprzątanko:tak:, a jutro robisz sie na bóstwo:-)
Anetka życzę Ci żeby sie udało:tak:, fajnie byłoby mieć geniusza, albo geniuszkę;-)
Skaba jak dzieciaczki??
Coś dawno Niekat nie było:confused:
A PM to pozazdrościć - w górach prawdziwa zima:-)

Skaba Zeby szybko przeszlo i zaby Mary sie nie zarazila. :-( przykro mi ze tak sie twoje dzieciaki pochorowaly :-( Ale dzielna jestes i napewno sobie poradzicie. Tylko ciekawe skad ta ospa sie przywlekla :-( Buziole dla maluchow :-*

Czesc laseczki
Ja tez tylko na chwile.Musze sie troche ogarnac i rzucm sie w wir prac domowych na tyle na ile dziec pozwoli.Dzis w planach male perzemeblowanie w livingu tak aby nasza choinke zmiescic(dosc duza)
a ok 5tej jedziey po karpia i zakpy.Tez jeszcze nie mam wszystkich prezentów a tym bardziej czasu na ich zakup.
Skaba -kurcze współczuje .:-(Moja mama to miala z nami jazdy jak ospa to cala 4ka w jednym czasie tak samo było z rózyczka i świnka.Duzo cierpliwosci i wytrwałosci zycze.
U nas tez cos sie dzieje od kilku dni Kajtek nie moze spac wczoraj była masakra zaczelam ja usypiac jakos po 21 a zasnela po północy i to caly czas albo na raczki albo bujanie w foteliku.Podałam jej parecetamol ale nie wiele to dało.Stawiam na zeby choc zmacałam jej cała paszcze i nic nie wyczułam.Ale zauwazylam ze powoli zaczynaja jej schodzic górne jedynki ale chyba jeszcze nie czasna nie:confused::confused::confused:
Anetka jesli rózdzka nie podziałała na katar to moze na genusza chociaz.:-D:-D
MrsF- Wy juz w Polsce??
Mrówa widzisz jaka masz córcie ?Kobietka juz od małego wie czego chce:-D
Wybaczcie nie dam rady wszystkim odpisac mala pokasłuje przez sen i zaczyna sie wybudzac.Miłego i owocnego dnia
Oraz duzo zdrówka dla wszystkich chorsków i ząbkowiczów

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwile. Poczytalam tak z grubsza co tam u was, ale nie dam rady odpisac na wasze posty bo musze isc wziasc prysznic puki maly spi. Ostatnio to by tylko na rekach siedzial :baffled: juz mi rece opadaja bo sobie troszke wazy.

Wszystkim chorym dzieciom zyczymy duzo zdrowka!!!

Choinke tez juz mamy ubrana, ubralismy w piatek. No i od piatku mamy straszna zime :-) zasypalo nas prawie po kolana :-D Prezenty juz wszystkie zakupione, tylko jeszcze malemu musze kupic spodnie na swieta bo sweterki ma 3 a spodni eleganckich zadnych.
ok zmykam do puzniej pa

reklama
o zapomniala bym...
zazdroszcze wam dziewczyny tego spotkania.....szkoda ze ja tak daleko. No ale moze na wakacjach bede w Polsce to moze wtedy tez jakies spotkanie sie zorganizuje. Fajnie by bylo!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry