Doris ucałuj Emilke w głowke od ciotki :-**** jeszcz enei jeden raz napewno guza nabije kiedys musiał byc ten pierwszyr az ale i tak sei długo uchowaliscie bez
PM brawo dla Tosi Kondzik umie schodzic juz od jakichs 2 tyg ale wchodzic nei umie za króciótki jest

Ewa biedny Alex ze te frytki musiały mu zaszkodzic
fajnie ze zaszczepiliscie mu balkcyla teraz tylko Tosia podrosnie i w 4 bedziecie szusowac
Anetka zapomniałam napisac ze ejsets super zona skoro tak intensywnie meza pocieszasz:-) oby szybko znalazł prace
Weronika i jak Nelcia? a jak twoja familia zareagowała na ciaze?
Remeny witaj
Kondzioszcze dzie wyszła dolna dwójak i zebów ma w sumie 8:-) ma czym juz ugryźć

PM brawo dla Tosi Kondzik umie schodzic juz od jakichs 2 tyg ale wchodzic nei umie za króciótki jest

Ewa biedny Alex ze te frytki musiały mu zaszkodzic
fajnie ze zaszczepiliscie mu balkcyla teraz tylko Tosia podrosnie i w 4 bedziecie szusowac
Anetka zapomniałam napisac ze ejsets super zona skoro tak intensywnie meza pocieszasz:-) oby szybko znalazł prace

Weronika i jak Nelcia? a jak twoja familia zareagowała na ciaze?
Remeny witaj

Kondzioszcze dzie wyszła dolna dwójak i zebów ma w sumie 8:-) ma czym juz ugryźć

ale chciałam zapytać czy należy mi sie coś od naszego szacownego Państwa w mojej zaistniałej sytuacji?? Tzn. czy już muszę zostać na wychowawczym cały czas?? 
a przy upadku bardzo to możliwe,koszt ok.800-1000zł
,mimo tego spróbuję zawieźc jutro do kolegi,żeby spróbował to gniazdko naprawic.Trzymajcie kciukaski żeby wszystko działało...
wczoraj słyszeliśmy jak skrobał nimi stoł.Przykucnął, złapał w buzię brzeg stołu i skrobał tak głośno że słychać go było mimo nastawionego dośc głośno TV
ale dzis samochod mógł odmówic posłuszeństwa takie mrozy brrrr