siwona
Zadomowiona(y)
No normalnie jakbym o moim Filipie czytałaprzez tego sylwestra Zuzi się pora snu przestawiła i o 22 nie chce spać :-( ponowne usypianie przyniosło efekt dopiero przed 1 w nocy pierwszy raz widzę jak moja córka złości się jak jej coś zabieram a jak biorę ją na ręce a jest zła to je prostuje żebym nie mogła jej dobrze złapać[/B]

, tylko, że my pofolgowaliśmy ze spaniem już w święta i od tego czasu mamy przechlapane
A poza tym teraz sypia tylko na siedząco
Nawet jak zaśnie twardym snem, to po chwili zaglądam do pokoiku, a on już zgięty jak scyzoryk i śpi siedząc
I ostatnio też się tak złości i krzyczy jak coś jest nie po jego myśli - wydaje mi się, że nas sprawdza co można wymusić płaczem - ale jestem twarda, więc tak sobie siedzi, złości się i ryczy po kilka minut, dopóki nie znajdzie sobie ciekawszego zajęcia...

Giza ja też obkupiłam małego, no i musiałam kupić kolejną kurteczkę zimową, bo nie doceniłam możliwości rozwojowych mojego synka i poprzednia (na 80cm) jest już za mała:-

Filip też lubi pić z normalnego kubka, ale jakoś tak zaciąga się przy tym i krztusi niemiłosiernie
ale za chwilkę znów paszcza otwarta i chce łapać kubek. Z niekapkami niestety nie łapie o co kaman

Dorotaa kolejne chorowitki

Duuużo zdrówka!!!

Trzeba bedzie jutro sie umówić na wizytę gdzieś tak za 2 tyg. tu u nas w przychodni to niestety nie bardzo z kaską na prywatne wizyty