Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I mąż mnie mile zaskoczył bo mieliśmy siedziec w domu,dowiedziałam się o planie 3godz przed wyjściem.Nawet fakt,że nie mam kozaków i nie było się bardzo w co ubrac mi humoru nie popsuł,Sylwek w stylu sporty-lepsze możliwości na parkiecie;-)
,mąż nawet na kanapie kimnął już się tam.Ja pobudka o 9:30 i tak do wieczora.On cwaniak wstał przed 17
.Niewyspana,z kacem,oj ciężko było
.
i było nie wesoło.Ale z tego co wiem to u was rynek pracy nieźle stoi więc na pewno szybciutko coś się znajdzie dla niego,w końcu dobry chłopak z tego mojego swata:-).Na pocieszenie-możliwe że niedługo tam zawitamy to się spotkamy;-)
czyżby to było za gęste i się przytkało?
normalnie szok bo do tej pory to było takie grzeczniutkie dziecko 
moja już do grzecznych nie należy,oststnio wygrzebała grudkę ziemi z kwiatka i wpakowała do ryjka,całe szczęcie było zbite i dosc spore więc jej zdążyłam wyciągnac

smiesznie to wyglada 

za 2 tyg kontrola

za to my sie bawilismy do 3.00.
babeczka do żłobka. Kupiłam jej takie kapcie-sandałki. Śmiesznie w nich chodzi, no ale do tej pory
śmigała tylko w skarpetkach
. Model może bardziej chłopięcy - beż i zieleń moro, ale to jedyne butki w takim wielkim rozmiarze.
Potworki dorzuca Przemko
więc mogą nie pasować do kont
ekstu