Giza hahaha to Mila i przemko imprezowicze beda;-)

Niekat u mnie wczesniej nie było co obcinac
a chce mu za uszami obciac bo tam ma najdłuzsze;-) moze tak źle nie bedzie trzeba byc dobrej mysli;-)
Kra maszynka go obcinam ;-)pozyczyłam od kolezanki bo my do fryzjerów chodzimy i jest nam nie potrzebna ;-)Ja tez meli nie zapisywalam na zajecia co roku jest wałkowany ten sam temat
Mysle ze od przyszłego roku ja dopiero zapisze
Mysle tez o prywatnych lekcjach w podstawówce ale do tego czasu przyjdzie nam ejszcze poczekac naszczęście wiec nie zawracam sobie głowy;-)
buziaki dla Emiego :-****** niech zebole wychodza raz dwa

Niekat u mnie wczesniej nie było co obcinac
a chce mu za uszami obciac bo tam ma najdłuzsze;-) moze tak źle nie bedzie trzeba byc dobrej mysli;-)Kra maszynka go obcinam ;-)pozyczyłam od kolezanki bo my do fryzjerów chodzimy i jest nam nie potrzebna ;-)Ja tez meli nie zapisywalam na zajecia co roku jest wałkowany ten sam temat

Mysle ze od przyszłego roku ja dopiero zapisze
Mysle tez o prywatnych lekcjach w podstawówce ale do tego czasu przyjdzie nam ejszcze poczekac naszczęście wiec nie zawracam sobie głowy;-)buziaki dla Emiego :-****** niech zebole wychodza raz dwa

to ci szkrab!
)..ale to nic ..odrośnie..a spineczką i tak można podpiąć na bok...
ninji poszło?
:-( Od razu w klatce piersiowej ciężej się robi jak sobie pomyślę jak jej musi być ciężko... Dla starszych ludzi, małżonek to cały świat - oni już nie widzą potem sensu żyć, wiem jak było z moim dziadkiem jak babcia zmarła - postarzał się o 10 lat w ciągu pół roku i z niesamowicie gadatliwego człowieka zrobił się taki cichutki...