Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
. Moja babcia to juz nawet przestala sie chwalic ze wnuczka w 9tym miesiacu zaczela gadac tylko teraz caly czac nudzi jaki to jej prawnuk madry hahaha

Nasępna Dodka nam rośnieMela zrobiła sie barzdo dorosła anwet dzis zrobiła soebie "dziare" z monte;-)![]()

Stefanna, niestety pogodę zapowiadają nie za dobra... ale mam nadzieję, że wypoczniecieMam tylko prośbę, żebyście trzymały kciuki za pogodę....!;-)![]()

a James nieźle sobie poczyna w jeżyku angielskim... z polskim może będzie lepiej jak przyjedziecie

ja dzisiaj kładłam małą spać przez godzinę
Teraz już jest wszystko ok, poza tym, że wstrętnie reaguje na ugryzienia komarów, ale ponoć ja też jako dzieciak tak miałam
Mamy jakieś żele i krople, ale i tak jak zacznie drapać, to końca nie ma..

Dzisiaj nachodziliśmy się pół dnia po chorzowskim zoo i mi nogi do tyłka wchodzą

Rzeczywiście mądry chłopak. Mam nadzieję, że znajdziesz w Warszawie zajęcia, które będą wam odpowiadały, szkoda z nich rezygnować, skoro sprawiają małemu taką frajdę:-)

duzo do pisania ale tak sie juz zdenerwowalam tym wszystkim ze we wtorek wieczorem mialam dusznosci i cos mnie pikalo w okolocach serca ale ekg niby mam ok to raczej przesilenie, nerwobol jak to internistka stwierdzila.Wiec zwolnilam sie za porozumieniem stron z szefowa pogadalam zrozumiala wiec wszystko gra szkoda pracy ale dzieci wazniejsze i nie predzej pojde do pracy jak za 2 lata poki Domis do przedszkola nie pojdzie no i jak Arusia wyprowadzimy. Narazie dochodze do ladu z mieszkankiem no i szykujemy sie do wyjazdu na ok 10dni do Niemiec ale od wrzesnia jak juz Arus pojdzie do przedszkola to bede mogla sobie troszke popisac z Wami:-) Jak narazie jest znaczna poprawa w mowie Arusia tzn duzo powtarza i juz w sumie czesciej uzywa tych slow w zyciu codziennym dlatego juz zamowilismy ten dodatkowy lek z Warszawy:-) no a Domis tez duzo mowi tzn nie tyle co Milcia gizy (gratulki dla malej) ale jak dla mnie to duzo bo Arus w tym wieku nic nie mowil ale co i jak to napisze jak bede miala wieksza chwilke pozdrawiam buzki

a ja sobie odpoczywam, bo polakierowałam trzy pary drzwi i już mnie ręce bolą.
Chciała zabrać Alę, ale ze względu na to, że mamy tu trochę pracy, wolałam żeby wzieła Basię. Potem pół dnia ryczałam, że nie ma Basi, ale teściowa dzwoni codziennie rano, że Basia jest grzeczna, całe nocki przesypia i zadowolona, więc już się tak bardzo nie przejmuję. 
.
no i dawaj jakieś fotki z wypadu do ZOO
z tym nocnikowaniem nie jest zawsze pięknie, bo ostatnio w kościele pół mszy było kupka, albo eee

Weronikaa, super, że brzuch już nie dokucza. A teraz miałaś cc robione? .
Gratuluję - imponujący wynik 21kg

[...] (Jak przeczytałam, że przy garach stałąś jak Ci się goście zwalili po powrocie ze szpitala, to nie wiem jakim cudem Ty to robisz )
i nie użalam sie nad sobą. A goście zwalili się tydzień po powrocie więc już śmigałam jak szalona:-)
oby szybko wyszły. A Wam - najlepsze życzenia z okazji rocznicy!!!!
nie dziwne że Ci oczka lecą jak smarujesz tu o 2 rano! I parapetówa zaliczona:-)
:-) Diabła bym się prędzej spodziewała a nie jej