Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzidziuś śliczniusi i jaki już duży i taki hmm... kształtny
i jakoś tak nic między nóżkami nie widać

Wczoraj wylądowaliśmy na ostrym dużurze, ale w sumie to nas zbyli, że niby gorączka u dzieci jest ok i może być nawet z przegrzania, zębów i innych pierdół - normalnie jakbym nie wiedziała

W sumie nie wiem po co tam pojechaliśmy, tylko strata czasu
Po 2 dobach męczarni nagle jak ręką odjął - temp 36,6, ale na czole w miejscu gdzie miał 2 ukąszenia (myślę, że komar)zrobiła się wielka, twarda gula i wygląda na to, że to chyba była jakąś koszmarna reakcja alergiczna:-( Jutro idziemy do lekarza po skierowanie do alergologa i zobaczymy co z tym dalej:-
Ale ten czas leci.
Pisz co tam u alergologa jak wrucicie. No i powodzenia w staraniu o rodzenstwo dla malego. Napewno wam szybko pujdzie haha my zaczelismy starania w kwietniu a w maju juz sie udalo.
;-) Chciałabym zrzucić dobre 10kg ale póki karmie .....trzeba będzie zacząć walczyć ze sobą, choć i tak sie mocno zdziwiłam, bo ważyłam sie w piątek i ważę tyle co przed ciążą z Nelą:-)
. U nas ze śniadaniem jest różnie, czasem robie ja - czasem M
Nawet w dzień na ogród nie wychodzimy za bardzo bo gryzą i żadne Offy nie skutkują! Nele też cała w plamach po komarach, dopiero po 2-3 dniach jej schodzą
Jak wcześniej Filip spał ładnie i budził się średnio co 2-3h tak dziś kamiłam go 6x

) i powiem Wam, że już wiem, że muszę zdać, bo to uwielbiam
Wciąż też produkuję Listy motywacyjne, nadrabiam zaległości rodzinno-towarzyskie, no i jak taki upał, to żal mi nie zabrać chłopców nad wodę, więc same rozumiecie
Wakacje nam się udały jednak przed wakacjami ukradli mi aparat - wczoraj się potwierdziło, że zrobiła to dziewczyna, którą odwoziłam po jeździe
Dziewczyny jak można być takim człowiekiem, który w lusteru patrzy ci w oczy a łapami grzebie w torebce pozostawionej na tylnym siedzeniu:-(Najbardziej oburza mnie chyba fakt naruszenia mojej prywatności
Zdjęcia z wakacji mamy tylko dzięki kuzynowi, a i na te muszę jeszcze poczekać
Powrót był koszmarem, bo zamiast 5 godzin jechaliśmy aż 9,5 takie były korki
Emi rozumie już coraz więcej, ale też zrobił się bardzo nieznośny jak coś idzie nie po jego myśli - bije, gryzie, szczypie, a jak nadal nic nie wskóra, to zaczyna uderzać głową w podłogę lub bije się rączką
Błażuś dla odmiany zapadł na dziwną chorobę objawiającą się częstym używaniem zwrotów "tak mamusiu" , "rozumiem mamusiu", ""dziękuję mamusiu"
;-)
Normalnie jednak to przedszkole nie do końca ma pozytwyny wpływ

korzystam puki Julka zajmuje się sobą