Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zazdroszcze!Ja wczoraj zaliczyłam z mężolem koncert U2 i powiem wam że było ZAJE...Super jak dla mnie..Pozdrowionka i miłego weekendu
a byliście biali czy czerwoni??
rewelacyjny avatar

Mam nadzieje, że to się nigdy nie sprawdzi....
Praktycznie całe dni spędzają na dworze i to jest najpiękniejsze!!!:-)
Na szczęście każdego dnia coś przybywa i tak powolutku do przodu.

To chyba najlepszy koncert na jakim byłam w moim życiu! A za tydzień bawimy się na Madonnie, oczywiście jeśli dojdzie do skutku....
Ale było superowo!

ja niestety nie doradzę nic w sprawie 3D

) fajnie, że szybciej wracasz do normy, a Filipek pewnie ma okres wzrostu, że tak często je
a co do dziewczyny, to prawdziwa z niej złodziejka i na pewno to nie pierwszy jej raz

napewno ze wszytskim dałaś radę
fajnie, że jest taka samodzielna
czekamy na foty z weselicha, a kondzik już po gorączce
dawaj zdjęcia po imprezie

no nie mówi... od tego piatku na pytanie gdzie tata mówi tatatatata i coś tam mu sie mówi po swojemu ale żeby tak konkretnie to nico.No ale na polecanie reaguje bezblędnie (o ile ma ochote je wykonać oczywiście) więc jak sie powie: idzi do Oliwii, idziemy papa/aaa to idzie w dobrym kierunku no i przynosi co sie każe nawet jesli nie wiemy gdzie to coś jest a on wie.Np kazałam mu zanieśc babci jej alo alo i poszedł.Potem pytam mamy czy jej dał ale sie okazałao ze rozmawiała wtedy przez drugi aparat i nie zajarzyła o co wnusiowi chodzi jak ją targał za spódniecę wieć wysłąłą do dziadka.Pytam Marcelku, gdzie alo alo babci?? i Marcelek idzie do dziadziusia i targa go za kieszeń w spodenkachNiekat, na zdjęciu nie widać, że to ecru. Ale i tak coś kontrastowego będzie pasowało. To Marcel nic nie mówi? Ale na polecenia reaguje? U mnie obie gaduły to ciężko mi jest wyobrazić sobie, że taki maluch nic jeszcze nie mówi. Ole też późno zaczęła mówić? A jak paluszki u stóp Marcela?
więc rozumie bardzo dobrze i czasem mam wrażenie ze nie mówi na przekór bo zamiast powtarzać nasze słowa często sie smieje pod nosem jak jakiś mały chochlik i łobuzerską miną
ale jestem cierpliwa.Mój wujek, który jest obecnie rodzinnym klaunem i opowieda najlepsze dowcipy zaczął mówić w wieku 3 lat...
choc wolałabym aż tyle nei czekac
Oliwia mówiła juz w jego wieku sporo, ale bez szaleństwa pod tym wzgledem (znaczy nei tyle co Wasze niektórych maluchy z tego co czytam) a słyszałam ostatnio ze bywa że dzieci które długo nie mówią nawet pojedyńczych słów nagle zaczynaja sładac pełne zdania.I to by mnie bardzo usatsfakcjonowało
o nocniku nie wspomnę