Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Potem chodzi marudna i wszystko ją drażni. Dobrze, że w Wigilię spała prawie 4 godziny w dzień. 
) i z M takmilusio nie mialam nawet stresow przed swietami i w trakcie wiec mam nadzieje ze nowy rok bedzie milusi i zdrowyyyyyyyyyy
Dzieci z prezentów bardzi zadowolone a Oli to jest przeszczęśliwa bo dostała wszytskie prezenty o których marzyła;-)Marcel natomiast ma tyle nowych aut że starczy mu ich do urodzin hehehe
:-)moje kciuki nie zbielały na darma ;-):-)
mój łobuz nawet mama nie powie nie wspominając i bardziej skomplikowanym słowniku:-(wszyscy życzą cierpliwości a mnie smutno:-(ale mimo to oczywiscie gratuluje gadułek

Ja tylko sie dzieciakami zajmowałam a on gotował i sprzątał, palił w kominku itd. Teraz jest mi trochę smutno samej siedzieć po takim rodzinnym tygodniu... Zwłaszcza że Ala jest w tym tygodniu u babci, pierwszy raz tak długo, ma być aż do sylwestra, smutno też bez niej zupełnie nie ma z kim pogadać, bo Baśka to tylko kilka słów zna 
moje dzieci to straszne uparciuchy i zawsze mi robią na przekór. Od stycznia biorę się za szykowanie ciuszków i torby do szpitala, a jak teściowa bedzie miała ferie od 15. stycznia to podrzucę jej dziewczyny i udam się na ostatnie zakupy materiałów higienicznych i aptecznych. Wszystko inne chyba mam. Zresztą nawet te rzeczy mogę zlecić mężowi jeżeli już wtedy nie będzie mi się chciało chodzić po sklepach. 
na szczęście, bo chciałabym żeby spała w dzień jeszcze jak mała się urodzi, bo inaczej chyba nie dam rady z nimi 

Tym razem muszę wiosną trochę zadbać o ogródek i małej będę gotować z własnych warzyw. Taki mam ambitny plan. Tylko nie wiem czy mąż będzie też taki ambitny w kopaniu ogródka